Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BBC Three weg bij proximus v.a. 1 Maart 2016
#1
Proximus schrapt vanaf 1 maart het kanaal waarop de Britse openbare kinderzender CBBC en jongeren- en entertainmentzender BBC Three te zien is. Dat heeft Proximus aangekondigd op haar forum. BBC Three is sinds 16 februari gestopt met haar uitzendingen via televisie en zendt voortaan online uit via bbc.co.uk/bbcthree en de BBC iPlayer. BBC Three zond uit van 20 uur tot 5 uur (Belgische tijd). Overdag is op het kanaal van BBC Three kinderzender CBBC te zien, dat zich richt op kinderen boven zes jaar. Momenteel is op het tijdslot van BBC Three een promotiekanaal te zien over de omschakeling van BBC Three van tv naar online. Op BBC One en BBC Two zullen nog wel enkele programma’s van BBC Three uitgezonden worden.

Niet alleen BBC Three, maar ook CBBC zal dus vanaf 1 maart niet meer te zien zijn via Proximus TV. In de plaats van CBBC lanceert Proximus dezelfde dag het kinderplatform Wanagogo van Studio 100. Wanagogo beantwoordt volgens Proximus “veel meer aan de noden in Vlaanderen.” Welke zender BBC Three zal vervangen bij de operator is (voorlopig) niet bekend, maar BBC Four en kinderzender CBeebies blijven wel beschikbaar. Telenet bood sinds juli 2015 CBBC, CBeebies, BBC Three en BBC Four niet meer aan. Via de satelliet (Astra 2) kan men naar alle zenders van de BBC gratis kijken.
Antwoord

#2
een logiscg gevolg andere kinders zullen ook verdwijnenn die wanago hier een jaar gehad gene vette
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#3
Precies het gevoel dat er veel kinderzenders zijn, reduceer dat en zet er RTL4-NET5-SBS6-RTL7,8 SBS 9 op plaats genoeg denk ik?
Antwoord

#4
Mag niet wegens uitzendrechten,dat vergeet men soms
Antwoord

#5
(22-02-2016, 22:40)dimirsca1908 schreef: Precies het gevoel dat er veel kinderzenders zijn, reduceer dat en zet er RTL4-NET5-SBS6-RTL7,8 SBS 9 op plaats genoeg denk ik?

dat kan je al legaal krijgen via iptv of canaldigitaal
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#6
klopt
Antwoord

#7
Via canaldigitaal nog niet echt legaal,is nog niet goedgekeurd europees dus ze zijn fout bezig nog,
En aan het aantal belgen die het maar hebben gaan ze niet echt veel aan verdienen,
Normaal mag het nog niet wegens uitzendrechten.
En via iptv,zolang dat het niet word opgedoekt.
Antwoord

#8
Hier staan de vlaggen bij Belgische dealers van canaldigitaal buiten , bij jullie en omstreken nog niet? ;-)
Antwoord

#9
inderdaad buitenlandse providers mogen dat in belgie in kermt hangen ook canal digitaal vlaggen uit. je jan ook nog via filmonwebsite deze is ook legaal en werkt zoals iptv en cd. voor hd zenders moet je abonnement nemen 6 euro per maand maar je hebt 300 zenders
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#10
wat iptv betreft dit mag ook maar  downloaden mag dan weer niet. is de grijze zone
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info