Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deal The CW en Netflix loopt af, gevolgen zijn beperkt
#1
De langlopende samenwerking tussen The CW en Netflix zal komende zomer aflopen. Sinds 2011 waren de twee partijen nauw verbonden, maar het aflopende contract uit 2016 zal niet meer worden verlengd. De gevolgen hiervan voor Netflix-gebruikers in België is inmiddels ook duidelijk.

Veel The CW-content op Netflix

De series van The CW verschenen in de afgelopen jaren allemaal op Netflix. Dan gaat het om onder meer Riverdale, The 100, Dynasty, Arrow, Supergirl, The Flash, Jane the Virgin en Crazy Ex-Girlfriend. Van de meeste van deze series werden de afleveringen zelfs in de dagen na de uitzending in de Verenigde Staten al toegevoegd aan het aanbod. In Amerika zelf verschenen de seizoenen een paar dagen na de laatste episode in de catalogus van Netflix.

Bestaande series op zelfde voet verder

Nu wordt het contract tussen The CW en Netflix niet verlengd, waardoor er een aantal wijzigingen zullen komen. Het belangrijkste is echter dat van de bestaande series de gemaakte afspraken zullen doorlopen. Dat wil zeggen dat van de bovengenoemde series Netflix alle seizoenen en afleveringen mag streamen. In de komende jaren zullen de nieuwe episodes van Riverdale, The 100 en de overige series gewoon op de streamingdienst verschijnen.

Nieuwe series niet automatisch op Netflix

Voor nieuwe series van The CW is het wel een ander verhaal. Netflix heeft geen rechten meer om nieuwe titels aan het aanbod toe te voegen. Wel kan de streamingdienst een bod doen op de licenties van de series en zodoende losse series aankopen. The CW gaat namelijk wel door met het maken van nieuwe series. Zo is Batwoman aangekondigd, een nieuwe reeks uit de Arrowverse en ook een spin-off van Riverdale: Katy Keene. Behalve Netflix kunnen echter ook andere diensten een bod uitbrengen, waardoor het geen garantie is dat als Netflix een nieuwe serie wil hebben van The CW dat het deze ook zal krijgen.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Weer ene fie gaat streamen. Hulu koopt alles op lees disney
Antwoord