Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E! nieuw citizen rose
#1
In tien dagen tijd werd kunstenaar / activist Rose McGowan gearresteerd, ontmoette ze voormalig president Barack Obama en werd ze een van TIME Magazine's 'People of the Year', terwijl ze zich een weg vocht door een mijnenveld van mensen die haar het zwijgen op wilde leggen.

E! brengt je de vijfdelige documentaire, 'CITIZEN ROSE'. Voor de eerste keer zullen we de wereld zien door haar ogen. De twee uur durende documentaire, gevolgd door vier afleveringen wordt in het voorjaar van 2018 uitgezonden. 'CITIZEN ROSE' is een project dat een dramatisch veranderende wereld weerspiegelt. We volgen McGowan terwijl ze haar memoires voorleest uit haar BRAVE. 'CITIZEN ROSE' is McGowan's wereld: de kunst, de #ROSEARMY, haar speciale punk-merk van activisme en de muziek die ze maakt om te helen. Door tegen de Hollywood-machine in te gaan, heeft McGowan echte moed getoond en laat ze zien dat het leven van Hollywood sterren niet alleen maar voorspoed kent. Deze documentaire neemt je mee achter de schermen van haar tumultueuze en fascinerende leven. Ze zal in bijna realtime de enorme sociale verandering verwerken die ze heeft helpen inluiden, en terugvechten tegen diegenen die zovelen hebben gekwetst, waaronder zijzelf.

'Je bent formeel uitgenodigd in mijn gedachten en mijn wereld. Ik ben verheugd om samen te werken met E! om mijn boodschap van moed, kunst, vreugde en overleving verder te verkondigen. Toen ik mijn boek, BRAVE, maakte, besefte ik dat ik wilde laten zien hoe we kunnen helen door kunst, zelfs wanneer je door het kwaad wordt achtervolgd', zei McGowan. 'Ik wil een gesprek met iedereen hebben, en vooral, om mensen dingen anders te laten bekijken en overal de schoonheid van te zien. Dankzij het enorme bereik en het indrukwekkende platform van E! kan ik wereldwijd het belang van een BRAVE-leven laten zien.'

'Rose McGowan's moed in het aanpakken van seksueel misbruik en intimidatie in Hollywood leidde tot een gesprek en inspireerde andere vrouwen zich ook uit te spreken tegen hun misbruikers', zei Amy Introcaso-Davis, Executive Vice President, Development and Production, E!. 'We kijken er naar uit om kijkers mee te nemen in deze getalenteerde, dynamische vrouwenwereld terwijl de eerste beschuldigingen zich ontvouwen en Rose een leidende stem wordt in een kritieke culturele verandering.'

'CITIZEN ROSE' is geproduceerd door Bunim/Murray Productions met Jonathan Murray, Gil Goldschein, Farnaz Farjam Chazan en Andrea Metz als uitvoerend producenten. McGowan is ook uitvoerend producent.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info