Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPIC nieuw abbo bij Proximus
#1
De Belgische provider Proximus heeft nieuwe abonnementen onder de noemer Epic geïntroduceerd. Het Beats-abonnement biedt een databundel van 20GB voor bepaalde muziekdiensten, waarna de snelheid inzakt. Het Stories-abo doet hetzelfde voor social media.

Proximus zegt zich met zijn nieuwe Epic-aanbod op 'millenials' te richten, die 'permanent geconnecteerd' zijn. Het Epic Beats-abonnement, dat normaal gesproken voor 24,99 euro per maand afgenomen kan worden maar nu tijdelijk minder kost, bestaat uit een databundel van 3GB, 60 belminuten en onbeperkt sms'en. Daarnaast krijgen klanten 20GB om te spenderen aan een vast aantal muziekdiensten en sociale media. Dat zijn Deezer, Google Music, Spotify, Soundcloud en Apple Music. Op het gebied van sociale media gaat het om Facebook en de bijbehorende Messenger, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Twitter en Pinterest.

Als klanten door hun 20GB heen zijn, kunnen ze nog wel van de diensten gebruikmaken, maar verlaagt Proximus de snelheid naar 512kbit/s. In andere EU-landen gelden in dat geval bovendien kosten van 0,72 cent per MB. Buiten de bundel kost bellen 30 cent per minuut en datagebruik 10 cent per MB. Naast het Beats-abonnement is er ook een zogenaamde Stories-variant. Die bevat alleen het 20GB-bundel voor de eerdergenoemde sociale-mediadiensten. De prijs van deze variant komt neer op 19,99 euro per maand. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor de Beats-versie.

De Belgische Telecomwaakhond BIPT heeft zich in het verleden over de vraag gebogen of Proximus met een eerder aanbod, in de vorm van Tuttimus, de voorwaarden voor zero-rating schond. Dat bleek niet zo te zijn, ondanks dat klanten een enkele app konden aanwijzen die buiten de databundel viel. De toezichthouder kondigde wel aan de situatie in de gaten te houden.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Proximus doet veel aan innovatie. Telenet hinkt steeds achterop
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#3
(03-07-2018, 11:08)natte schreef: Proximus doet veel aan innovatie. Telenet hinkt steeds achterop

telenet is hun netwerk aan het verbeteren, bij telenet gaan ze snelheden kunnen halen waar ze bij proximus nog van dromen,
via VDSL haal je maar Max 150 of minder naar gelangen de afstand van de centrale kast in je buurt waar je op bent aangesloten, dus zo innovintief zijn ze niet hé.
en voor hoelang gaat dit weer duren tot ze het stop zetten omdat hun netwerk teveel belast word, hun vorige project met die opties hebben ze ook stop gezet omdat het hun netwerk teveel belaste.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
Mooi op papier allemaal. Hier beiden dikke brol
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord