Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eleven Sports Network verwerft rechten EHF Champions League handbal
#1
Eleven Sports Network heeft de exclusieve live-uitzendrechten voor de EHF Handbal Champions League voor vier seizoenen in vier markten binnengehaald.

Vanaf het seizoen 2015/16 tot en met 2019/20 zal Eleven Sports Network exclusief de EHF Champions League van zowel de mannen- als vrouwencompetentie uitzenden in België, Polen, Maleisië en Singapore. Naast de tv-uitzendrechten omvat de overeenkomst met EHF Marketing GmbH (de marketingtak van de Europese handbalfederatie) ook de OTT-, IPTV- en mobiele rechten voor elke markt.
'We zijn erg blij Eleven bij onze broadcastpartners te mogen rekenen. Dankzij deze samenwerking kunnen we de EHF Champions League via zowel lineaire als digitale zenders over de hele wereld uitzenden en kunnen we ook de kwaliteit van de uitzendingen nog verder verbeteren voor miljoenen handbal- en sportliefhebbers wereldwijd', aldus Peter Vargo, Managing Director van EHF Marketing GmbH.
Eleven Sports is de tweede zender die Eleven Sports Network lanceert bij dewelke internationale sportinhoud van wereldklasse centraal staat. De zender pakt dan ook uit met met onder andere tennis, wielersport, basketbal, volleybal en motorsport. Eleven Sports zal EHF Champions League-wedstrijden uit zowel de mannen- als de vrouwencompetitie live en exclusief uitzenden, maar ook herhalingen en vertragingen.
Danny Menken, Group Managing Director Eleven Sports Network legt uit: 'De EHFChampions League staat voor handbal van topklasse en is een enorme aanvulling op de andere grote internationale livesporten die worden aangeboden door Eleven Sports. Dit is live action van de bovenste plank met elk jaar een uitverkochte VELUX EHF FINAL4 en er bestaat geen twijfel over dat we een sterke trouwe fanbase voor handbal hebben op onze markten.'
Eleven Sports, dat op 22 augustus van start zal gaan met Serie A TIM, wordt de exclusieve uitzender van de mannencompetitie, de VELUX EHF Champions League, met 120 livewedstrijden van de groepsfase, livewedstrijden van de laatste 16 en alle 12 livewedstijden van de kwartfinales en de VELUX EHF FINAL4. Wat de vrouwen betreft, heeft Eleven Sports Network ook de rechten van Europa's meest competitieve en prestigieuze handbalcompetitie in handen met 78 live wedstrijden van de EHF Champions League.
Danny Menken voegt hieraan toe: 'We kijken er echt naar uit om de fans dichter bij alle actie te brengen en samen te werken met de EHF en EHF Marketing om de competitie over de hele wereld te doen groeien.'
Terwijl Eleven Sport wereldsporten uit topcompetities aanbiedt, is de andere zender van het netwerk, Eleven, volledig gewijd aan voetbal. Eleven gaf op 2 augustus in België, Polen en Singapore de aftrap met de uitzending van de FA Community Shield en is van plan dat in Maleisië over te doen met de start van het voetbalseizoen.
Antwoord

#2
Amaai wat een eer Belgie Polen Maleisië
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#3
Eleven Sports 1 heeft een back up kanaal op 13 oost in mpeg4,wel gecodeerd spijtig genoeg.
met een max bitrate van 6500 in SD. en minimum van 5400.
hoop dat die ooit op satelliet komt, Telesat en TV Vlaanderen.

11.727 V
27500    3/4
QPSK DVB-S
13 oost (hotbird).
Antwoord

#4
ik zal er niet meer van genieten vandaag alle paketten opgezegd behalve voetbal en play voor kids. hopelijk  eleven beter beelden voor jullie
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#5
Telenet in gesprek met Eleven Sports Network

We geven je graag even een stand van zaken van onze onderhandelingen met Eleven Sports Network (ESN).

Eleven Sports Network (ESN) kondigt vandaag aan dat zij NBA zullen uitzenden op hun nieuwe tv-kanaal. We voeren nog steeds gesprekken over het opnemen van hun kanalen binnen het Play Sports-pakket. ESN bezit de rechten van NBA, Serie A, Ligue 1, La Liga en de FA Cup.
Antwoord

#6
tja dat was te verwachten hee zorro hopenlijk blijft voor jullie de prijzen hetzelfde zoals bij proximustv
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#7
(21-08-2015, 16:13)natte schreef: tja dat was te verwachten hee zorro hopenlijk blijft voor jullie de prijzen hetzelfde zoals bij proximustv

Ik denk wel dat er iets dan moet gedaan worden dan aan die paketten,want anders kan dit niet.Als je nu het goedkoopste bij telenet hebt is dit al  16,37 en het duurste27,45 denk ik.Dus komt daar nog eens eleven bij,ik weet nu niet juist de prijs.Maar dit zal dezelfde als bij proximus zijn.Is dit voor mensen die niet alles bij telenet hebben al een dure grap aan het worden.En kunnen ze beter beide paketten scheiden moest dit komen.
Antwoord

#8
ik neem playsport niet kost mij 26 euro. schandalig dus neem ik all foot dan heb ik 11, 11+ eleven en eleven+ voor 15 euro is de helft
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#9
Zie eens, als je die 2 bij een telt weet je ook hoe laat het is.
Antwoord

#10
allfoot 15€ daar zit in: 11, 11+, eleven, eleven+ 
play sport 26€

verschil voor mij van 11e
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info