Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Esport tv op23.5
#1
Als de Olympische Spelen nog één belangrijke sport missen, dan moeten ze die zeker gaan zoeken bij eSports TV. Deze gloednieuwe tv-zender brengt 24u per dag het beste van online videospelletjes en is nu beschikbaar bij TV VLAANDEREN! De Britse zender doet aan live verslaggeving van de Turner's ELEAGUE tournament, FACEIT's eSports Championship Series en de Valve's International Dota 2.

Klinkt het allemaal een beetje als Chinees in je oren? Stem dan zeker eens af op eSports TV om deze "atleten" intensief aan het werk te zien.
Beschikbaar vanaf Basic Light op nummer 82.
Antwoord
#2
eSportsTV HD wordt bij CanalDigitaal op voorkeuzekanaal 102 in de fastscanzenderlijst doorgegeven. De zender is onderdeel van het basispakket van de aanbieder. M7 Group en eSportsTV-eigenaar MTG hebben een distributieovereenkomst gesloten. Onderdeel hiervan is dat de satellietverspreiding via de Asrea3-satelliet ook als aanvoersignaal voor andere Europese tv-aanbieders gebruikt kan worden. M7 Group gaat eSportsTV HD aanbieden via de eigen aanbieders in de landen Nederland, België, Tsjechië en Slowakije. eSportsTV is op dit moment onder meer via de aanbieders Telenor en Viasat in Scandinavië en de Balkan te bekijken. CanalDigitaal is de eerste Nederlandse aanbieder die het eSports-kanaal doorgeeft.

Grootste eSports-zender bij CanalDigitaal

eSports is de snelst groeiende professionele sport in de wereld. Het bereikt naar verwachting wereldwijd rond de 250 miljoen mensen. Er is hierdoor een groeiende vraag naar meer eSports-content. eSportsTV HD speelt op deze wens in. Bill Wijdeveld – VP Business Development M7 Group – over de komst van eSportsTV HD bij M7 Group-aanbieders: “We zijn zeer blij met de overeenkomst met MTG. eSportsTV biedt ons content van de grootste en belangrijkste eSports-toernooien over de hele wereld. Bovendien sluit het aan onze strategie om ons contentportfolio te verbreden en ons te richten op nieuwe, jongere doelgroepen.”
Antwoord
#3
11973 V 29900 S2 8psk 2/3
Antwoord
#4
Man man , wat zetten ze toch in dat tv pakket steeds bij
Antwoord
#5
(27-09-2016, 21:11)chukky2 schreef: Man man , wat zetten ze toch in dat tv pakket steeds bij

Ze verdienen er dubbel en dik aan he,
Word voor heel de M7 club toegevoegd weer zoals die penthouse zenders en nog andere die bij heel de M7 groep zit.
En zo word het zenderaanbod groter met flutzenders Wink
Antwoord
#6
Is dat familie van onze eleven?
Antwoord
#7
(28-09-2016, 06:03)natte schreef: Is dat familie van onze eleven?

Neen,is een zender over computergames Wink
Antwoord