Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook gaat sport streams aanbieden fox sport
#1
Facebook heeft een overeenkomst gesloten met Fox Sports voor het live streamen van de Champions League wedstrijden in de VS. De deal met de sportdivisie van 21st Century Fox bevat dubbele wedstrijden tijdens de groepsfase, vier wedstrijden in de achtste finales en vier kwartfinales, schrijft Bloomberg. De partijen willen beide niet aangeven wat de financiële details zijn van de overeenkomst.
Voor Facebook is dit een vervolg op zijn inspanningen om live sportwedstrijden te kunnen streamen. Eerder dit jaar wist het al de uitzendrechten te bemachtigen voor Major League Baseball. Het heeft tevens overeenkomsten getekend met uitzendorganisatie Univison voor het stream van voetbalwedstrijden uit de hoogste Mexicaanse divisie en Major League Soccer uit de VS. Twitter en Amazon zijn eveneens gestart met het sluiten van uitzendovereenkomsten van sportwedstrijden.
Antwoord
#2
amaai nu gaat facebook ook al de tvtour op
Antwoord
#3
Facebook heeft zijn video-platform Watch wereldwijd gelanceerd. Facebook begon met Watch in de VS een jaar geleden. De videodienst heeft volgens de aanbieder al meer dan 50 miljoen gebruikers die elke maand minstens een minuut op het videoplatform doorbrengen.

Watch biedt een scala aan content, van door gebruikers gegenereerde video's tot live evenementen zoals sport en originele content gemaakt in opdracht van Facebook. Facebook maakte vorig jaar al duidelijk dat het fors op videocontent via platforms zoals Watch gaat inzetten. Zo zou de onderneming ruim USD 1 miljard willen stoppen in eigen content.

De dienst is beschikbaar via de iOS- en Android-apps van Facebook door te klikken op het Watch-pictogram in de snelkoppelingenbalk of de 'Meer'-bladwijzer. De dienst is ook te gebruiken op Apple TV, Smart TV's van Samsung, Amazon Fire TV-apparaten, Android TV's, Xbox One en Oculus TV.

Uitbreiding functies

De Watch-feed markeert video's van andere pagina’s die gevolgd worden door een Facebook-gebruiker en kan worden aangepast aan diens interesse. Gebruikers kunnen ook video's van hun nieuwsfeed opslaan in Watch om ze later te bekijken. Facebook heeft het afgelopen jaar meer sociale functies toegevoegd aan Watch, zoals ‘Watchparties’ die het mogelijk maakt om als groep te kijken naar content, commentaaropties en interactieve video's zoals spelshows.

Er zijn ook meer opties toegevoegd voor uitgevers om advertenties in video's in te voegen en de prestaties bij te houden. Facebook verdient aan Watch door 45 procent van de opbrengst van advertenties te claimen. Videomakers moeten een minimum aantal weergaven op het platform hebben voordat ze advertenties kunnen invoegen.

Watch nog onbekend

De helft van de volwassen Facebook-gebruikers zegt overigens nog nooit van Watch te hebben gehoord. Dat bleek onlangs uit onderzoek door The Diffusion Group (TDG). Het platform wordt door minder dan een kwart gebruikt van de mensen die wel van Watch heeft gehoord.
Antwoord
#4
we kun niet kijken alleen in VS .... Sad
Fans Telenet tv en DVB-T  Ik ben Sven Buyle (Vroeger noemt Bullssatv )  ---> Facebook Sven Bulls

Ik hou van Franse zender,Nederlandse zender,Engelse Zender,Duitse Zender en Nieuws zender en 
NETFLIX
Antwoord
#5
(30-08-2018, 19:55)Sven Buyle schreef: we kun niet kijken alleen in VS .... Sad

is nu ook in Europa beschikbaar Wink
Antwoord
#6
neemt je da ???? Smile  dat wel cool
Fans Telenet tv en DVB-T  Ik ben Sven Buyle (Vroeger noemt Bullssatv )  ---> Facebook Sven Bulls

Ik hou van Franse zender,Nederlandse zender,Engelse Zender,Duitse Zender en Nieuws zender en 
NETFLIX
Antwoord
#7
(30-08-2018, 20:17)Sven Buyle schreef: neemt je da ???? Smile  dat wel cool

er staat toch dat ze het wereldwijd hebben gelanceerd Wink
Antwoord
#8
Vind niet kunnen alles versnippert hopeloos
Antwoord
#9
(31-08-2018, 20:26)natte schreef: Vind niet kunnen alles versnippert hopeloos

tjah das dus die internet kijken optie die iedereen zo graag doet, de bedrijven merken het ook en springen allemaal op de kar met nadeel dat klanten nu veel meer aparte abonnementen moet kopen voor alles te zien.
beste zou zijn alles weer via een tv zender, maar dat brengt niet veel meer op....
Antwoord