Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Huawei opent Cyber ​​Security Transparency Center in Brussel
#1
Huawei heeft vandaag het Cyber ​​Security Transparency Center in Brussel geopend. Volgens Huawei waren meer dan 200 vertegenwoordigers van toezichthouders, telecombedrijven, bedrijven en de media aanwezig bij de opening. Vertegenwoordigers van de Europese Unie, de GSMA en het World Economic Forum spraken tijdens de openingsceremonie.

Nieuwe ontwikkelingen in All Cloud, intelligentie en 'software-defined everything' stellen ongekende uitdagingen aan de cyberbeveiliging van ICT-infrastructuur. Het gebrek aan consensus over cyberveiligheid, technische normen, verificatiesystemen en wetgevende ondersteuning maken deze uitdagingen alleen maar groter. Cyber security wordt beschouwd als een verantwoordelijkheid van alle spelers in de industrie en de samenleving als geheel. Toenemende veiligheidsrisico's zijn belangrijke bedreigingen voor de toekomstige digitale samenleving.

Platform voor communicatie en samenwerking

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, opende Huawei een Cyber ​​Security Transparency Centre in Brussel, met als doel om overheidsinstanties, technische experts, brancheverenigingen en standaardorganisaties een platform aan te bieden, waar ze kunnen communiceren en samenwerken om beveiliging en ontwikkeling in het digitale tijdperk in evenwicht te houden.

Drie functies

Het Cyber ​​Security Transparency Centre heeft volgens Huawei drie belangrijke functies. Ten eerste zal het Centrum Huawei's end-to-end cyberbeveiligingspraktijken presenteren, van strategieën en supply chain tot R&D, producten en oplossingen. Hierdoor kunnen bezoekers cybersecurity ervaren met Huawei's producten en oplossingen, op gebieden zoals 5G, IoT en cloud.

Ten tweede zal het centrum de communicatie tussen Huawei en de belangrijkste stakeholders vergemakkelijken op het gebied van cybersecurity-strategieën,end-to-end cybersecurity en praktijken voor privacybescherming. Huawei zal samenwerken met industriële partners om de ontwikkeling van beveiligingsstandaarden en verificatiemechanismen te onderzoeken en te bevorderen, om technologische innovatie op het gebied van cyberbeveiliging in de industrie te vergemakkelijken.

Ten derde zal het centrum een ​​platform voor productbeveiligingstesten en -verificatie en aanverwante diensten aan Huawei-klanten leveren.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Zal reactie op alle spionageverhaaltjes
Antwoord