Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joyne maakt zenderaanbod en benodigdheden bekend
#1
Het zenderaanbod bestaat uit tv-zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery Networks Benelux, FOX International Channels Benelux, Muziekkiosk, Xite, regionale omroepen en VRT. Joyne gaat de zenders in twee abonnementsvormen aanbieden die beide flexibel zijn. Men kan een abonnement voor een periode van één, drie, zes of twaalf maanden afsluiten. Bij een abonnementsvorm van kortere duur wordt wel de maandelijkse abonnementsprijs hoger dan bij een jaarabonnement.

Joyne Travel Lite

De eerste abonnementsvorm van Joyne is Travel Lite. In dit abonnement worden zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery HD, Eurosport HD en de regionale omroepen geleverd. Joyne kan op dit moment nog geen definitieve prijsstelling van de abonnementen bekendmaken maar geeft desgevraagd wel richtprijzen. Travel Lite voor een periode van een maand gaat rond de 30 euro kosten. Deze abonnementsvorm gaat bij drie maanden 20 euro per maand kosten. Bij zes maanden is de richtprijs 15 euro per maand. Een jaarabonnement gaat dertien euro per maand kosten. De inschrijfkosten bij het Travel Lite abonnement zijn dertig euro. Extra smartcards koppelen aan het hoofdabonnement is bij Travel Lite niet mogelijk. Kiest men voor het flexibele abonnement van één, drie of zes maanden dan dient het volledige abonnementsbedrag vooraf betaald te worden

Basispakket

Het Basispakket van Joyne biedt dezelfde zenders als het Travel Lite-abonnement aangevuld met onder meer de drie zenders van de Vlaamse publieke omroep VRT - te weten Een, Canvas en Ketnet -  24Kitchen, Xite, TV Oranje, Schlager TV, Nashville TV en de drie kanalen van betaalzender FOX Sports Eredivisie. Joyne wordt daarmee de eerste aanbieder die FOX Sports Eredivisie 1, FOX Sports Eredivisie 3 en FOX Sports Eredivisie 5 in het basispakket gaat aanbieden. De maandelijkse richtprijzen van het Joyne basispakket zijn: veertig euro (maand), 33 euro (drie maanden), €27,50 (zes maanden) en €20,00 tot €22,50 (jaar). Net als bij Travel Lite dient het volledige abonnementsbedrag bij een contractperiode korter dan twaalf maanden vooruit betaald te worden en bedraagt bij alle abonnementsvormen het inschrijfgeld dertig euro.

Extra smartcards

Bij het Basisabonnement kan bij Joyne aan de hoofdkaart wel extra smartcards gekoppeld worden. Dit aantal is maximaal drie extra smartcards. De kosten van de extra smartcard bedragen vijf euro per maand en de inschrijfkosten tien euro per extra smartcard. Met de extra smartcard kan bij Joyne alle kanalen bekeken worden die ook op de hoofdkaart zichtbaar zijn.

Conax CI+ module

Joyne maakt bij het zenderaanbod gebruik van de Conax-codering. Om naar de zenders te kunnen kijken is een Conax CI+ module met inwendige virtuele smartcard nodig. Deze CI+ module is binnen enkele weken in Nederland voor een prijs rond de 99 euro in de satellietvakhandel verkrijgbaar. Joyne gaat niet met een fysieke smartcard werken maar zegt wel dat alle HD-satellietontvangers met een CI-slot geschikt zijn voor gebruik van de benodigde Conax CI+ module. Joyne gaat binnenkort uitzenden via de Eutelsat 9B-satelliet op 9 graden oost en wordt de concurrent bij het leveren van satelliettelevisie van Canal Digitaal.
Antwoord

#2
“Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”, met deze levenswijsheid presenteerde Rolf Edens, een van de drie initiatiefnemers van Joyne zijn satellietaanbod. “Er zijn veel ontevreden klanten over alle manieren van televisie kijken,” aldus Edens die zijn satelliet-televisieaanbieder als onderdeel van een nichemarkt ziet. De focus is op drie jaar gericht: daar zijn alle contracten met zenders, satellietexploitant Eutelsat en andere partijen op gericht.

Nieuwe aanbieder

De nieuwe aanbieder waar verder Hans Brunas (van Rian) en Peter van der Meer (Megros) in participeren, zegt als nieuwe aanbieder fouten te zullen maken, en juist open te staan voor input. In die zin zeggen de initiatiefnemers ook bereikbaar te zijn voor consumenten; voor contact zal zelfs het mobiele nummer van de leiding desgevraagd gegeven worden.

Tooway

Joyne ziet de recreatieve branche groeien, ook al verandert de lineaire televisiemarkt. Joyne zal op de Eutelsat 9B satelliet uitzenden, een satelliet die ook voor het produkt Tooway met internet via satelliet wordt gebruikt. Daarbij zullen combinatiemogelijkheden worden aangeboden voor die gebieden waar internet en televisie niet afdoende beschikbaar is.

Medio juli

Alhoewel Joyne haar financiers en exacte abonneedoelstellingen niet kenbaar wil maken (minder dan 100.000 in drie jaar tijd zou mooi zijn), zijn een exacte startdatum, exacte prijzen en het volledige zenderpakket nog niet vastgesteld. Het is evenwel de bedoeling dat het aanbod medio juli zal starten. De initiatiefnemers en de financiers zijn volgens volgens Joyne wel Nederlands, maar niet afkomstig uit de Randstad/West-Nederland. Het bedrijf opereert landelijk.

Dealers

Joyne werkt als compacte organisatie en werkt zoveel mogelijk met dealers. Het bedrijf wil vakidioten en een ieder die weten hoe het werkt, inzetten, en maakt aldus de dealers heel belangrijk. Online zal via Joyne niets te koop zijn; en ook een klantenservice zal er niet zijn, behoudens via email. Klanten kunnen bij vragen en problemen bij dealers terecht. Voor dealers komt er wel een dealerhelpdesk. Het bedrijf zegt hardware-onafhankelijk te werken.

Aanbod

Het aanbod kent straks twee pakketten die elk met 1/3/6/12 maanden af te nemen zijn. De 1/3/6 maand abonnementen zijn als prepaid te koop: men betaald het abonnement vooraf en kan zelf bepalen wanneer het abonnement gebruikt wordt, met een minimum van 1 maand; het tegoed is maximaal 1 jaar geldig.

Pakketten

Alleen bij de jaarabonnementen betaalt men per maand. Joyne Travel Light wat als instapabonnement de Nederlandse basiszenders zal omvatten (waaronder NPO1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica/DisneyXD, SBS9, Discovery Channel en Eurosport 1 en regionale zenders via enkele carousselkanalen) zal bij een jaarabonnement circa 13 euro per maand kosten. Bij een half jaar abonnement 16 euro per maand, bij 3 maanden 20 euro per maand en bij een maandabonnement 30 euro. Als inschrijfgeld wordt daarbij nog eens 30 euro gevraagd en zijn geen extra abonnementen mogelijk.

Basispakket

Het Joyne Basispakket omvat ook zenders als Eurosport 2, VRT Een, VRT Canvas en VRT Ketnet alsmede National Geographic Channel, Fox, Xite, 24Kitchen alsmede Fox Sports 1/3/5 Eredivisie.Ook zullen erotische zenders als Dusk! en Secret Circle worden aangeboden. Ook zullen de zenders Nashville TV, Schlager TV en Oranje TV worden aangeboden.

Het basispakket zal bij een jaarabonnement (maximaal) 22,50 euro per maand kosten; bij een 6 maanden abonnement (maximaal) 27,50 euro per maand, bij een 3 maanden abonnement 33 euro per maand en bij een maandabonnement 40 euro. Inschrijfkosten zal daarbij 30 euro bedragen. Hierbij kunnen maximaal 4 extra modules worden geactiveerd voor een meerkostprijs. Het bedrijf is nog in onderhandeling met onder andere Ziggo Sport.

Radio

De nieuwe aanbieder gaat ook een aantal radiozenders aanbieden: NPO Radio 1-5 en de Talpa Radio-zenders (Radio Veronica, Radio 538, Radio 10, Sky Radio) alsmede RadioNL zullen gecodeerd worden uitgezonden via de aanbieder.

Conax

De Conax modules kosten 99 euro per stuk. Die kan in nagenoeg alle bestaande (onafhankelijke) satellietontvangers worden gebruikt. Joyne zal de Conax Contego encryptie gebruiken waarbij ze ook watermerken in het beeld plaatst. Daarmee kan in geval van herdistributie alsmede cardsharing de bron van het signaal worden achterhaald. Opnemen en kijken tegelijk is mogelijk.

Testuitzendingen starten volgens eigen zeggen volgende week; over circa 2 weken is het de verwachting dat enkele zenders een week lang free to air zullen uitzenden.

“Nette” erotische zenders

De aanbieder zegt overigens bewust voor ‘nette’ erotische zenders te kiezen. Edens zei een nette man te zijn die al sinds zijn 14e inmiddels 34 jaar samen is met dezelfde vrouw en samen met zijn vrouw erotische zenders te moeten kunnen kijken, vandaar dat deze voor zenders als Secret Circle en Dusk te hebben gekozen, zenders van Nederlandse afkomst.

FOX Sports

Ook de keuze van Fox Sports 1/3/5 in een breed zenderpakket benoemt Joyne als groot pluspunt en zegt daarmee de eerste operator te zijn in Nederland die dat doet (enkele andere operatoren waaronder T-Mobile Thuis en Delta Zeeland biedt Fox Sports 1 in het basispakket).

HD-kwaliteit

Het bedrijf zal initieel met twee transponders werken en zoveel mogelijk in HD uitzenden; een optie ligt er om een derde transponder te huren. Niet alle kanalen zullen 24 uur per dag beschikbaar zijn: “Ik en vele mensen houden niet van homeshopping, dus als ik in plaats daarvan ’s nachts een erotische zender de ruimte kan geven, is dat meegenomen,’ aldus Edens. Er zouden in totaal 45 zenders een plek krijgen; onduidelijk is nog om hoeveel kanalen het gaat.

Regionale zenders

De regionale zenders zullen op enkele carousselkanalen een plek krijgen, waarbij alle regionale publieke zenders meedoen,aldus de aanbieder. Op dit moment biedt Joyne geen filmaanbod (zoals Film1). De aanbieder kijkt nog naar mogelijkheden voor een over the top (OTT) aanbod via internet; mogelijk dat dat daar op een later moment wel beschkbaar komt.

Drijfveer

Alhoewel initiatiefnemers van Joyne soms als drijfveer uit slechte ervaringen vanuit Canal Digitaal, Joyne zijn gestart, menen deze niet “vanuit de concurrentie te willen werken, maar vanuit het idee dat als er problemen zijn te praten en dingen op te lossen.” De bedoeling is dat er combinaties komen met andere satellietposities waaronder 19,2 Graden Oost (Astra1), 13 graden Oost (Hotbird) opdat het vrij te ontvangen aanbod voor met name thuisgebruikers net zo groot is als bij concurrent Canal Digitaal. Joyne zal met standaardzenderlijsten komen daartoe.

Over circa twee weken zou het definitieve aanbod bekend worden gemaakt. Ook komt het bedrijf met een business-to-business aanbod (voor o.a. hotels/campings e.d.)
Antwoord

#3
Eerste dat me opvalt is dat er deelzenders gaan gebruikt worden zoals bij de concurrentie,wel zullen ze de erotische zenders delen met zenders dat snachts belspelletjes geven,heb hier mijn bedenkingen bij,
Stel dat het een zender is dat snachts nog een film uitzend dan mag je die film ook niet zien omdat er een andere zender moet worden gestart op dezelfde plek.
En de regionale komen in een carrousel kanaal,is wel iets dat een goed idee is,
Iets wat bij tvv al was gestart ooit.
Maar het zal een week fta staan de zenders dus kan eens testen.
Nog iets wat me opvalt,als men iets opneemt met de module dat er een soort laagje gaat opzitten zodat men iets in beeld hebt als men dit op pc zet of dat men kan zien van waar het komt als men dit online deelt....
Antwoord

#4
Het zenderaanbod van de nieuwe tv-aanbieder Joyne bestaat uit de zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery Networks Benelux, FOX International Channels Benelux, Muziekkiosk, Xite, regionale omroepen en VRT. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt.
Bij de lancering, die voor juli gepland staat, worden er twee flexibele pakketten op de markt gezet: Travel Lite en een Basispakket. De eerste bevat de zenders van NPO, RTL en SBS, aangevuld met Discovery en Eurosport in HD. In het Basispakket zitten bovengenoemde zenders, maar ook drie kanalen van betaalzender FOX Sports Eredivisie en een tweetal erotische zenders.

De tarieven van de pakketten zijn nog niet bekend. Wel zal een klant zich voor verschillende periodes kunnen abonneren, variëren van één tot twaalf maanden. Het is mogelijk om meerdere smartcards te bestellen.
De plannen van Joyne om actief te worden op de Nederlandse tv-markt waren al bekend. Distributie vindt plaats via de Eutelsat 9B-satelliet op 9 graden Oost.
Antwoord

#5
(26-06-2017, 23:41)master-magic schreef: “Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”, met deze levenswijsheid presenteerde Rolf Edens, een van de drie initiatiefnemers van Joyne zijn satellietaanbod.  “Er zijn veel ontevreden klanten over alle manieren van televisie kijken,” aldus Edens die zijn satelliet-televisieaanbieder als onderdeel van een nichemarkt ziet. De focus is op drie jaar gericht: daar zijn alle contracten met zenders, satellietexploitant Eutelsat en andere partijen op gericht.

Nieuwe aanbieder

De nieuwe aanbieder waar verder Hans Brunas (van Rian) en Peter van der Meer (Megros) in participeren, zegt als nieuwe aanbieder fouten te zullen maken, en juist open te staan voor input. In die zin zeggen de initiatiefnemers ook bereikbaar te zijn voor consumenten; voor contact zal zelfs het mobiele nummer van de leiding desgevraagd gegeven worden.

Tooway

Joyne ziet de recreatieve branche groeien, ook al verandert de lineaire televisiemarkt. Joyne zal op de Eutelsat 9B satelliet uitzenden, een satelliet die ook voor het produkt Tooway met internet via satelliet wordt gebruikt. Daarbij zullen combinatiemogelijkheden worden aangeboden voor die gebieden waar internet en televisie niet afdoende beschikbaar is.

Medio juli

Alhoewel Joyne haar financiers en exacte abonneedoelstellingen niet kenbaar wil maken (minder dan 100.000 in drie jaar tijd zou mooi zijn), zijn een exacte startdatum, exacte prijzen en het volledige zenderpakket nog niet vastgesteld. Het is evenwel de bedoeling dat het aanbod medio juli zal starten. De initiatiefnemers en de financiers zijn volgens volgens Joyne wel Nederlands, maar niet afkomstig uit de Randstad/West-Nederland. Het bedrijf opereert landelijk.

Dealers

Joyne werkt als compacte organisatie en werkt zoveel mogelijk met dealers. Het bedrijf wil vakidioten en een ieder die weten hoe het werkt, inzetten, en maakt aldus de dealers heel belangrijk. Online zal via Joyne niets te koop zijn; en ook een klantenservice zal er niet zijn, behoudens via email. Klanten kunnen bij vragen en problemen bij dealers terecht. Voor dealers komt er wel een dealerhelpdesk. Het bedrijf zegt hardware-onafhankelijk te werken.

Aanbod

Het aanbod kent straks twee pakketten die elk met 1/3/6/12 maanden af te nemen zijn. De 1/3/6 maand abonnementen zijn als prepaid te koop: men betaald het abonnement vooraf en kan zelf bepalen wanneer het abonnement gebruikt wordt, met een minimum van 1 maand; het tegoed is maximaal 1 jaar geldig.

Pakketten

Alleen bij de jaarabonnementen betaalt men per maand. Joyne Travel Light wat als instapabonnement de Nederlandse basiszenders zal omvatten (waaronder NPO1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica/DisneyXD, SBS9, Discovery Channel en Eurosport 1 en regionale zenders via enkele carousselkanalen) zal bij een jaarabonnement circa 13 euro per maand kosten. Bij een half jaar abonnement 16 euro per maand, bij 3 maanden 20 euro per maand en bij een maandabonnement 30 euro. Als inschrijfgeld wordt daarbij nog eens 30 euro gevraagd en zijn geen extra abonnementen mogelijk.

Basispakket

Het Joyne Basispakket omvat ook zenders als Eurosport 2, VRT Een, VRT Canvas en VRT Ketnet alsmede National Geographic Channel, Fox, Xite, 24Kitchen alsmede Fox Sports 1/3/5 Eredivisie.Ook zullen erotische zenders als Dusk! en Secret Circle worden aangeboden. Ook zullen de zenders Nashville TV, Schlager TV en Oranje TV worden aangeboden.

Het basispakket zal bij een jaarabonnement (maximaal) 22,50 euro per maand kosten; bij een 6 maanden abonnement (maximaal) 27,50 euro per maand, bij een 3 maanden abonnement 33 euro per maand en bij een maandabonnement 40 euro. Inschrijfkosten zal daarbij 30 euro bedragen. Hierbij kunnen maximaal 4 extra modules worden geactiveerd voor een meerkostprijs. Het bedrijf is nog in onderhandeling met onder andere Ziggo Sport.

Radio

De nieuwe aanbieder gaat ook een aantal radiozenders aanbieden: NPO Radio 1-5 en de Talpa Radio-zenders (Radio Veronica, Radio 538, Radio 10, Sky Radio) alsmede RadioNL zullen gecodeerd worden uitgezonden via de aanbieder.

Conax

De Conax modules kosten 99 euro per stuk. Die kan in nagenoeg alle bestaande (onafhankelijke) satellietontvangers worden gebruikt. Joyne zal de Conax Contego encryptie gebruiken waarbij ze ook watermerken in het beeld plaatst. Daarmee kan in geval van herdistributie alsmede cardsharing de bron van het signaal worden achterhaald. Opnemen en kijken tegelijk is mogelijk.

Testuitzendingen starten volgens eigen zeggen volgende week; over circa 2 weken is het de verwachting dat enkele zenders een week lang free to air zullen uitzenden.

“Nette” erotische zenders

De aanbieder zegt overigens bewust voor ‘nette’ erotische zenders te kiezen. Edens zei een nette man te zijn die al sinds zijn 14e inmiddels 34 jaar samen is met dezelfde vrouw en samen met zijn vrouw erotische zenders te moeten kunnen kijken, vandaar dat deze voor zenders als Secret Circle en Dusk te hebben gekozen, zenders van Nederlandse afkomst.

FOX Sports

Ook de keuze van Fox Sports 1/3/5 in een breed zenderpakket benoemt Joyne als groot pluspunt en zegt daarmee de eerste operator te zijn in Nederland die dat doet (enkele andere operatoren waaronder T-Mobile Thuis en Delta Zeeland biedt Fox Sports 1 in het basispakket).

HD-kwaliteit

Het bedrijf zal initieel met twee transponders werken en zoveel mogelijk in HD uitzenden; een optie ligt er om een derde transponder te huren. Niet alle kanalen zullen 24 uur per dag beschikbaar zijn: “Ik en vele mensen houden niet van homeshopping, dus als ik in plaats daarvan ’s nachts een erotische zender de ruimte kan geven, is dat meegenomen,’ aldus Edens. Er zouden in totaal 45 zenders een plek krijgen; onduidelijk is nog om hoeveel kanalen het gaat.

Regionale zenders

De regionale zenders zullen op enkele carousselkanalen een plek krijgen, waarbij alle regionale publieke zenders meedoen,aldus de aanbieder. Op dit moment biedt Joyne geen filmaanbod (zoals Film1). De aanbieder kijkt nog naar mogelijkheden voor een over the top (OTT) aanbod via internet; mogelijk dat dat daar op een later moment wel beschkbaar komt.

Drijfveer

Alhoewel initiatiefnemers van Joyne soms als drijfveer uit slechte ervaringen vanuit Canal Digitaal, Joyne zijn gestart, menen deze niet “vanuit de concurrentie te willen werken, maar vanuit het idee dat als er problemen zijn te praten en dingen op te lossen.” De bedoeling is dat er combinaties komen met andere satellietposities waaronder 19,2 Graden Oost (Astra1), 13 graden Oost (Hotbird) opdat het vrij te ontvangen aanbod voor met name thuisgebruikers net zo groot is als bij concurrent Canal Digitaal. Joyne zal met standaardzenderlijsten komen daartoe.

Over circa twee weken zou het definitieve aanbod bekend worden gemaakt. Ook komt het bedrijf met een business-to-business aanbod (voor o.a. hotels/campings e.d.)

ik hoop dat het lukt maar vrees dat het hype zal zijn zoals ping en zon en planetinternet en mobistartv, ...
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#6
(26-06-2017, 23:59)master-magic schreef: Eerste dat me opvalt is dat er deelzenders gaan gebruikt worden zoals bij de concurrentie,wel zullen ze de erotische zenders delen met zenders dat snachts belspelletjes geven,heb hier mijn bedenkingen bij,
Stel dat het een zender is dat snachts nog een film uitzend dan mag je die film ook niet zien omdat er een andere zender moet worden gestart op dezelfde plek.
En de regionale komen in een carrousel kanaal,is wel iets dat een goed idee is,
Iets wat bij tvv al was gestart ooit.
Maar het zal een week fta staan de zenders dus kan eens testen.
Nog iets wat me opvalt,als men iets opneemt met de module dat er een soort laagje gaat opzitten zodat men iets in beeld hebt als men dit op pc zet of dat men kan zien van waar het komt als men dit online deelt....

master het is overal hetzelfde hoor betv, play more en film1 ook allemaal hetzelfde
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#7
(27-06-2017, 11:21)master-magic schreef: Het zenderaanbod van de nieuwe tv-aanbieder Joyne bestaat uit de zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery Networks Benelux, FOX International Channels Benelux, Muziekkiosk, Xite, regionale omroepen en VRT. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt.
Bij de lancering, die voor juli gepland staat, worden er twee flexibele pakketten op de markt gezet: Travel Lite en een Basispakket. De eerste bevat de zenders van NPO, RTL en SBS, aangevuld met Discovery en Eurosport in HD. In het Basispakket zitten bovengenoemde zenders, maar ook drie kanalen van betaalzender FOX Sports Eredivisie en een tweetal erotische zenders.

De tarieven van de pakketten zijn nog niet bekend. Wel zal een klant zich voor verschillende periodes kunnen abonneren, variëren van één tot twaalf maanden. Het is mogelijk om meerdere smartcards te bestellen.
De plannen van Joyne om actief te worden op de Nederlandse tv-markt waren al bekend. Distributie vindt plaats via de Eutelsat 9B-satelliet op 9 graden Oost.

ze doen het voorzichtig daar hou ik van
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#8
(27-06-2017, 14:44)natte schreef: ik hoop dat het lukt maar vrees dat het hype zal zijn zoals ping en zon en planetinternet en mobistartv, ...

Je zou je eens kunnen vergissen,
Zal ook eens de voordelen opnoemen,
Fox sport in het basis pakket,
Op alle ci modules hetzelfde pakket als op uw hoofd pakket en tot 3 extra ci modules (aan 99€ stuk,bij cd zelfde prijs)
Lagere activatie kost,
Te activeren voor 1 maand,3,6 of 12 maanden,hoe langer je het neemt hoe goedkoper.
Voor belgen ook te gebruiken.
Denk dat je dit allemaal niet mag vergeten.
Antwoord

#9
(27-06-2017, 14:46)natte schreef: master het is overal hetzelfde hoor betv, play more en film1 ook allemaal hetzelfde

Jij spreekt van filmzenders,ik had het op de comercielle zenders.
Ze zijn wel aan het bekijken om een film1 pakket ook aan te bieden en een sport1 pakket,
Als het goedkoper is dan lijkt me wel interresant.
Antwoord

#10
(27-06-2017, 16:09)master-magic schreef:
(27-06-2017, 14:44)natte schreef: ik hoop dat het lukt maar vrees dat het hype zal zijn zoals ping en zon en planetinternet en mobistartv, ...

Je zou je eens kunnen vergissen,
Zal ook eens de voordelen opnoemen,
Fox sport in het basis pakket,
Op alle ci modules hetzelfde pakket als op uw hoofd pakket en tot 3 extra ci modules (aan 99€ stuk,bij cd zelfde prijs)
Lagere activatie kost,
Te activeren voor 1 maand,3,6 of 12 maanden,hoe langer je het neemt hoe goedkoper.
Voor belgen ook te gebruiken.
Denk dat je dit allemaal niet mag vergeten.
ja maar een groot probleem hun satelliet heeft geen enkele belg buiten master
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info