Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Just TV
#1
© Bron : TV-Visie

JUST, de nieuwe televisiezender van Think Media, is een echt multimediaal concept. Met deze nieuwe omroep kan je zowel op televisie, mobiel, online als via smart tv bekijken.

Het is een nieuw concept met aandacht voor de onderwerpen die Vlaanderen boeien. JUST volgt het ritme van de kijker, is herkenbaar, toegankelijk en kwalitatief en kiest bewust voor een goed gevoel bij de kijker en heeft als slogan JUST LOVE LIFE. Dat zal zich ook reflecteren in de toon van de programma’s en activiteiten. Interactiviteit draagt de zender tevens hoog in het vaandel.

Bij de start zullen de kijkers vooral muziekprogramma's zien met een eigen JUST Top 40. Maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan eigen producties, die vanaf het voorjaar 2014 geleidelijk aan hun intrede maken in het programmaschema.

JUST heeft gekozen voor de samenwerking met verschillende bekende gezichten, die uitblinken in wat ze doen. Het zijn niet zomaar presentatoren, maar ze maken mee televisie. Zo zullen de kijkers onder meer diva Belle Perez te zien krijgen, maar ook 'Idool'-deelnemers Dean en Kevin, tv-gezicht Erika Van Tielen, zangeres Jelle Van Dael, Nina De Man, kidsband Sisters Only, presentatrice Steffi Vertriest en topmodel Sverre Denis.

Niet te vergeten ook Taylor Jones (Tagmag Host) die uit het Verenigd Koninkrijk komt, maar wel enkele jaren in België heeft gewoond en als 11-jarige gespeeld heeft bij de jeugdploeg van Anderlecht. Zijn eerste single Rock This Party werd een grote hit. Door zijn Britse roots en zijn eigen carrière wordt Taylor in Vlaanderen steeds meer ingeschakeld om grote sterren te interviewen. Evi Geysels (Q-music) wordt de zenderstem.

Wanneer je JUST wil bekijken via televisie, dan moet je in de eerste fase klant zijn bij Telenet Digital TV. Daar kan je JUST terugvinden op kanaal 41. Vanaf 1 november worden daar de uitzendingen van Life!TV stopgezet en vervangen door een teaser van JUST. Je kan de uitzendingen van JUST vanaf de start de klok rond ook gratis bekijken via de website
http://www.justtv.be.

#2
http://tv-digitaal.info/thread-292-post-...ml#pid3924

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info