Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LG komt met 8K tv in Juni 2019
#1
wie geld teveel heeft:

Citaat:Een directeur van LG Display, Sang-Beom Han, heeft tijdens een conferentie in het Zuid-Koreaanse Seoul laten weten dat zijn bedrijf probeert om de eerste 8k-oledtelevisies voor consumenten vanaf juni volgend jaar uit te brengen.

De topman van LG Display zei ook dat de hiervoor benodigde massaproductie van 8k-oledpanelen in mei 2019 zal beginnen, schrijft onder meer MT Korea. Dat betekent dat het bedrijf in zekere zin voorrang geeft aan de productie van oledpanelen, aangezien de productie voor lcd's met een resolutie van 7680x4320 pixels wat later van start zal gaan, ergens in de tweede helft van volgend jaar.

Sang-Beom Han merkte ook op dat er nog wel een probleem is in de vorm van een gebrek aan native content voor 8k-televisies en hetzelfde geldt in zijn ogen ook voor 4k-materiaal. Volgens hem duurt het nog wel even voordat dat probleem wordt opgelost. Hij denkt dat het gebrek aan 8k-content gedurende een bepaalde tijd kan worden opgelost door het opschalen van het beeldmateriaal naar 8k-resolutie.

LG toonde tijdens de afgelopen IFA-beurs uit september al een 8k-oledscherm met een diagonaal van 88 inch en daarvoor werd dit scherm ook al getoond op de CES in Las Vegas. Volgens LG is dit de eerste 8k-oledtelevisie ter wereld.

Concurrent Samsung brengt rond deze tijd al 8k-lcd-televisies op de markt, zoals de Q900R-tv's, wat de nieuwe topmodellen in de Qled-lijn worden. Van deze Samsung-tv komen modellen uit met beelddiagonalen van 65", 75" en 85"; die kosten respectievelijk 4999 euro, 6999 euro en 14.999 euro.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord