Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberty Global sluit deal met Ericsson voor beheer vaste netwerken
#1
Ericsson en Liberty Global maken bekend dat ze hun samenwerking in Europa uitbreiden. Liberty Global versterkt zijn commitment om de operationele vaste netwerkdiensten op het hele continent te consolideren en te optimaliseren. Ericsson heeft met succes de consolidatie en transfer uitgevoerd van de services-functies van zes Liberty Global-locaties in Europa: het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland (NL-CORP), Hongarije, Polen en Duitsland. De zes Network Operations Centers (NOC's) worden uitgebreid.

Midden-Europa als voorbeeld

Het nieuwe contract bouwt voort op het bestaande managed services contract tussen Ericsson en Liberty Global voor mobiele netwerken en fixed field services in Polen, Hongarije en Oostenrijk.

Liberty Global geeft als verklaring dat de partnerschap met Ericsson deel uitmaakt van de strategie om de kwaliteit van de diensten continu te verbeteren en operationele efficiëntie te creëren in de hele regio.

Uitbouw op samenwerking sinds 2016

Sinds 2016 is Ericsson de Europese managed services partner van Liberty Global en is de consolidatie van operationele services binnen de bestaande scope al succesvol afgerond. Deze zijn zowel onshore als offshore geleverd vanuit Ericsson’s Global Network Operations Centers in Roemenië en India.

Ericsson zal de evolutionaire ontwikkeling in gang zetten bij Liberty Global van een focus op netwerkgerichte activiteiten naar gebruikerservaring-gerichte operations, met behulp van marktleidende technologieën in automation en artificial intelligence.

Ericsson levert overigens ook een groot deel van het mobiele netwerk van Vodafone Nederland, nu onderdeel van de joint-venture VodafoneZiggo. Ericsson meldde vorig jaar oktober dat het tot en met eind 2020 een contract heeft gekregen voor de apparatuur in het mobiele netwerk. Ericsson is de enige supplier tot en met eind 2020 voor apparatuur. De komende jaren wordt echter een convergentieslag gemaakt om vaste en mobiele netwerken en diensten dichter bij elkaar te brengen. Ericsson levert ook een Evolved Packet Core (EPC) en gaat Network Slicing inzetten.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
heb nog gewerkt voor Ericsson wist niet dat ze nog bestonden. leuke jongens zijn failliet en zetten ons op straat en gaan dan verder Angry
Antwoord