Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
M7 Group lanceert digitale tv via PC, smartphone en tablet
#1
De Europese tv-operator M7 rolt vandaag Tv Vlaanderen Live Tv en Telesat live tv uit, 
een produkt dat klanten de mogelijkheid geeft om Live Tv te kijken op pc, en op een ios of android smartphone of tablet,
via het wifi netwerk of 3g of 4g internetverbinding.

Afhankelijk van het tv-abonnement, Basic Light, Basic of Basic+, zijn er tot 24 zenders beschikbaar, waaronder de meest bekeken Vlaamse zenders die standaard beschikbaar zijn voor iedereen die de optie toevoegt aan zijn abonnement. In de toekomst zijn er plannen om het mobiele tv-aanbod verder uit te breiden.
TV VLAANDEREN Live TV zorgt er voor dat voortaan niemand zijn favoriete tv-programma's tijdens het moment van uitzending moet missen. Per abonnement kan de app op vijf verschillende mobiele toestellen worden geïnstalleerd.
'We kennen allemaal het gevoel van wanneer de tv bezet is en we absoluut ons favoriete programma live willen bekijken', zegt Marco Visser, CEO van M7 Group. 'De lancering van TV VLAANDEREN Live TV en TéléSAT Live TV toont onze toewijding om onze producten voortdurend te verbeteren en af te stemmen op de vraag onze klanten.'
Het gebruik van TV VLAANDEREN Live TV is gratis inbegrepen in het All-in-One abonnement met Digitale tv, Internet en Bellen. Klanten met enkel digitale tv van TV VLAANDEREN kunnen TV VLAANDEREN Live TV twee weken gratis uitproberen. Daarna is de optie aan €3.95 per maand beschikbaar.
TV VLAANDEREN Live TV is beschikbaar voor All-in-One klanten van TV VLAANDEREN  op livetv.tv-vlaanderen.be en in de iTunes App Store vanaf iOS 7.0 en op Google Play vanaf Android 4.0 en later voor alle klanten met enkel digitale tv van TV VLAANDEREN.
Antwoord
#2
Dat at gaat tvv veel klanten opleveren
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#3
nee want je moet ervoor betalen als je enkel tv hebt bij hen,
ik betaal geen 4€ als ik het bij telenet heb in mijn abbo.
en in welke kwaliteit gaan ze het weer aanbieden,SD zeker allemaal.
zal hen geen nieuwe klanten geven.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
misschien niet misschien wel toekomst moet uitwijzen maar moeten mee met de tijd
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#5
Het Luxemburgse tv-bedrijf M7 Group is begonnen met het aanbieden van live tv op pc, tablet en smartphone bij haar Belgische aanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De nieuwe dienst is onder de namen TV Vlaanderen Live TV en TéléSAT Live TV vandaag in heel België beschikbaar gekomen. Afhankelijk van het bij deze tv-aanbieders afgenomen tv-abonnement zijn er tot 24 zenders via pc, laptop, tablet en smartphone live te bekijken. Hieronder bevinden zich de meest bekeken Vlaamse zenders. Per abonnement kan de noodzakelijke app op vijf verschillende apparaten geïnstalleerd worden. Er kan via wifi en mobiel 3G of 4G internet gekeken worden. De apps zijn er voor tablets en smartphones die werken op het iOS- en Android-besturingssysteem.

OOK SATELLIETKIJKERS KUNNEN MOBIEL KIJKEN

Met de nieuwe mobiele tv-dienst van M7 Group hoeven klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT hun favoriete programma niet meer te missen. "We kennen allemaal het gevoel van wanneer de tv bezet is en we absoluut ons favoriete programma live willen bekijken”, zegt Marco Visser, CEO van M7 Group. "De lancering van TV VLAANDEREN Live TV en TéléSAT Live TV toont onze toewijding om onze producten voortdurend te verbeteren en af te stemmen op de vraag onze klanten”, aldus Marco Visser, CEO van M7 Group.

GRATIS BIJ ALLES-IN-1

Het gebruik van de mobiele streamingdienst Live TV is gratis voor klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT die een Alles-in-1-abonnement afnemen. Kijkt met alleen via de satelliet naar digitale tv is de tv-dienst optioneel voor €3,95 per maand aan het lopende abonnement worden toegevoegd. TV Vlaanderen Alles-in-1-abonnees kunnen TV Vlaanderen Live TV direct gebruiken via http://livetv-tv-vlaanderen.be. De noodzakelijke app voor tablet en smartphone tevens in de App Store en Google Play gratis verkrijgbaar. TV Vlaanderen satellietkijkers kunnen vanaf morgen een optioneel abonnement op de mobiele tv-dienst afsluiten.

CANALDIGITAAL

M7 Group heeft geen melding gemaakt dat een soortgelijke dienst op korte termijn in Nederland bij CanalDigitaal beschikbaar komt. Het Luxemburgse bedrijf biedt mobiel live tv-kijken wel al langere tijd via Online.nl – dat diensten via DSL- en glasvezel netwerken levert aan. Een teken aan de wand is wellicht dat de internetsite http://livetv.canalldigitaal.nl inmiddels actief is.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#6
(08-09-2015, 18:39)natte schreef: misschien niet misschien wel toekomst moet uitwijzen maar moeten mee met de tijd

vind het erg dat iemand die enkel tv kijkt via hen ook mag betalen,ze betalen al niet genoeg aan hun abbo heel het jaar.
bv wie het volledige zender pakket heeft zou dit ook gratis mogen kijken vind ik.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord