Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medialaan en Persgroep krijgen nieuwe structuur in 2019
#1
De bedrijven van Medialaan en de Persgroep zijn sinds 1 januari actief als één bedrijf. De (voorlopige) naam is ‘MEDIALAAN – de Persgroep Publishing’. Het bedrijf bevat 35 mediamerken, waaronder kranten en tijdschriften, radio- en televisiezenders, websites en de mobiele merken Mobile Vikings en Jim Mobile.

Er werken 1.800 mensen bij het bedrijf. In de tweede helft van 2019 verhuizen alle nieuwsredacties naar nieuwbouw achter Antwerpen Centraal Station. In dit ‘News City’ gebouw komen ook de IT en managementlagen en de directie.

Vier bedrijfsonderdelen

Het mediabedrijf krijgt een nieuwe managementstructuur om leiding te geven aan de Belgische en Nederlandse merken. De structuur zal bestaan uit vier onderdelen.

‘MEDIALAAN – de Persgroep Publishing’ is de belangrijkste van vier onderdelen. De nieuwe CEO is Kris Vervaet, die pas in september 2018 in dienst trad als directeur Publishing en Digitale Business Ontwikkeling bij de Persgroep Publishing, wordt de CEO. Vervaet was daarvoor Senior Vice President Business Customer Division bij EDF in Frankrijk. Er wordt nu gezocht naar een nieuwe directeur Publishing en Digitale Business Ontwikkeling.

De Persgroep Nederland staat onder leiding van CEO Erik Roddenhof. De Persgroep Online Services bevat de online services van België (Vacature, Spaargids, mijnenergie en Livios) en Nederland (Nationale Vacaturebank, Tweakers, Intermediair en Autotrack), alsook de telco-activiteiten (Mobile Vikings en JIM Mobile). Deze worden ondergebracht in een aparte poot en krijgen dus een aparte focus. Een nieuwe CEO voor deze organisatie wordt gezocht. Ook voor de IT afdeling is de CIO nog niet bekendgemaakt.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
ben eens benieuwd of er ook andere zenders hierdoor in de pakketten bijkomen zoals vroeger acht en lacht
Antwoord
#3
(08-01-2019, 09:19)natte schreef: ben eens benieuwd of er ook andere zenders hierdoor in de pakketten bijkomen zoals vroeger acht en lacht

Acht is CAZ geworden Wink en nieuwe zenders, ze klagen nu al dat ze nog amper verdienen aan reclame.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
ha ok
Huh
Antwoord