Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobile Vikings verhoogt prijzen niet
#1
In een reactie op het nieuws dat minister van telecom De Croo een 4e Belgische operator wil, besluit een bepaalde, grote operator om de prijzen weer stevig omhoog te krikken. Mobile Vikings voert géén prijsverhoging door. Dat heeft de mobiele operator vanuit Hasselt bevestigd. “We hebben deze morgen 25 seconden vergaderd, en besloten dat wij geen prijsverhoging wilden doorvoeren.” Deze beslissing kwam er naar verluidt omdat Mobile Vikings tevreden gebruikers wél belangrijk vindt. “Heel dat gedoe met eerst promo’s en dan prijsverhogingen… da’s niks voor Mobile Vikings. Bij ons krijg je gewoon veel mobiele data aan scherpe prijzen. End of story. Dus als je graag veel mobiel surft, moet je maar een Mobile Vikings-simkaartje bestellen.”
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
kunnen beter van viking 4de speler maken
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#3
(15-06-2018, 08:11)natte schreef: kunnen beter van viking 4de speler maken

volg jij het nieuws niet ze gaan volgend jaar onder orange komen, zitten nu nog onder telenet tak.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
De Belgische mvno Mobile Vikings heeft al wekenlang een achterstand bij het verwerken van klachten van klanten door problemen die ontstonden toen het bedrijf eind juni naar andere netwerk- en administratiesystemen overstapte.

Bij een blik op de tijdlijn van het Twitter-account van Mobile Vikings is te zien dat de supportdesk al sinds eind juni te maken heeft met een groot aantal klachten van klanten en regelmatig verontschuldigt het bedrijf zich voor de late beantwoording. Daarbij verwijst Mobile Vikings meerdere keren naar een systeemupdate van 24 juni.

Sindsdien klagen klanten onder andere over onterecht verstuurde meldingen dat databundels opgebruikt zijn, het niet kunnen wisselen van tarieven en ontbrekende opties bij overzichten op de site, zoals facturen die niet zichtbaar zijn.

Navraag door DataNews leert dat de overschakeling van systeem te maken heeft met de door Mobile Vikings aangekondigde omschakeling van light mvno naar een full mvno. Voor deze overstap is een flinke aanpassing aan de infrastructuur nodig.

Zo stapt het bedrijf over van zijn zelfgebouwde business support system naar dat van een partnerbedrijf. Dit systeem handelt administratieve taken af. Daarnaast schakelt Mobile Vikings over van het operational support system van Telenet, naar dat van de genoemde partner. Dit systeem is voor de verbinding met netwerken en door dit via een partner onder eigen beheer onder te brengen kan de mvno overstappen naar het netwerk van Orange, zoals in mei aangekondigd.


.png   2002159529.png (Grootte: 28.35 KB / Aantal keer gedownload: 7)
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#5
Slimme gasten. Wie beheert die?
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord