Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NBC Universal Hayu streaming komt naar de Benelux
#1
Binnenkort kunnen we nog een streaming optie gebruiken, namelijk de Hayu van NBC Universal.

Ze bieden meer of 6,000 afleveringen van hun aanbod van meer of 200 shows, de meeste worden op dezelfde dag online gezet waneer ze als premiere in America worden vertoond.
Hayu is beschikbaar als een OTT service op de smartphone, tablet, en online via het web.
De maandelijkse, geen contract betaling om toegang te krijgen tot het grote aanbod zal €5.99 kosten.
Alle nieuwe Hayu klanten ontvangen een 30-dagen gratis test van zodra ze inschrijven.
Antwoord
#2
Master zeg dat toch al jaren
Antwoord
#3
(12-12-2018, 06:44)natte schreef: Master zeg dat toch al jaren

je verwart het met een andere aanbieder Wink
Antwoord
#4
De Nederlandse consument dreigt de bomen door het bos niet meer te zien nu steeds meer kleine online aanbieders hun OTT-diensten beschikbaar stellen. Hayu tv is de nieuwste aanbieder.

De online-tv markt wordt nog altijd gedomineerd door het oppermachtige Netflix is steeds meer in opkomst. Ook Amazon probeert het, maar tot op heden met gering succes. En steeds meer kleinere aanbieders betreden ook de zogenoemde OTT ofwel over the top tv-markt. De video-on-demand dienst hayu is nu namelijk ook in de Benelux beschikbaar. De dienst van NBC Universal International biedt ruim zesduizend afleveringen van allerlei series rechtstreeks via www.hayu.com. Dit kost zonder een vast abonnement zes euro per maand. Daarvoor krijgt de kijker toegang tot series zoals Keeping Up with the Kardashians, The Real Housewives of Atlanta, Million Dollar Listing Los Angeles, Below Deck en Made in Chelsea. Veel van deze series worden trouwens ook via de commerciële lineaire zenders uitgezonden, maar dan uiteraard wel onderbroken door reclames.
Antwoord
#5
NBCUniversal introduceert in 2020 een eigen online streamingdienst in onder meer Amerika en Europa. Opvallend is dat met de streamingdienst gratis naar premium content gekeken kan worden.

Aan het gratis online aanbod van NBCUniversal zit wel een keerzijde. De kijker kan niet rreclamevrij met deze nieuwe streamngdienst naar films, series en programma’s kijken. De content komt laagdrempelig beschikbaar. NBCUniversal gaat met distributeurs in overleg om de streamingdienst direct via op door distributeurs geleverde ontvangers aan te gaan bieden.

Abonnement

Kijkers die van een reclamevrije-variant van de streamngdienst van NBCUniversal gebruik wil maken, moet een abonnement kopen. NBCUniversal heeft nog geen prijs aan dit abonnement gekoppeld. NBCUniversal laat overigens ween dat de komst van de eigen online streamingdienst niet voor exclusiviteit van content gaat zorgen. Het mediabedrijf blijft content aan andere studio’s en platformen verkopen.
Antwoord
#6
Heb ook gelezen niet voor mij niks meer
Antwoord