Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NETFLIX Altered Carbon
#1
Zou jij het eeuwige leven willen als je de kans kreeg? En tegen welke prijs? Driehonderd jaar in de toekomst zijn de mogelijkheden eindeloos, zoals te zien is in de nieuwste Netflix Original serie 'Altered Carbon'.

Hoofdrollen zijn voor Joel Kinnaman ('House of Cards', 'The Killing''), James Purefoy ('The Following, Rome'), Byron Mann ('Arrow'), Chris Conner ('American Crime Story: The People v. O.J. Simpson') en Martha

'Altered Carbon' is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan waar moord, liefde, seks en verraad centraal staan. Het verhaal speelt zich af in de toekomst. 300 jaar van nu is onze maatschappij volledig veranderd door een nieuwe technologie. Het bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en menselijke lichamen zijn verwisselbaar. De dood is niet langer permanent. Takeshi Kovacs is een eenzame, overlever uit een elitegroep interstellaire strijders die werden verslagen tijdens een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

'Altered Carbon' bestaat uit 10 afleveringen en is vanaf 2 februari 2018 exclusief te zien op Netflix.
Antwoord
#2
De nieuwste Netflix Original serie 'Altered Carbon' is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan en is een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad dat zich meer dan 300 jaar in de toekomst afspeelt.

De maatschappij is door nieuwe technologie volledig getransformeerd. Zo kan het bewustzijn worden gedigitaliseerd en zijn menselijke lichamen verwisselbaar, wat de dood niet langer permanent maakt. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

De hoofdrollen zijn voor Joel Kinnaman ('House of Cards', 'The Killing'), James Purefoy ('The Following', 'Rome'), Byron Mann ('Arrow'), Chris Conner ('American Crime Story: The People v. O.J. Simpson') en Martha Higareda.

'Altered Carbon' bestaat uit 10 afleveringen en is vanaf 2 februari 2018 exclusief te zien op Netflix.
Antwoord
#3
De toekomst die in 'Altered Carbon' wordt verfilmd, is niet eens zo vergezocht als je denkt. De eerste stappen van een technologie die identiteit -en sterfelijkheid- weet te trotseren, kunnen vandaag de dag al gezet zijn.

De korte documentaire 'The History of Immortality', met een voice-over van Neil deGrasse Tyson, neemt je via het perspectief van enkele experts mee op een reis waarin de geschiedenis van onsterfelijkheid en het herdefiniëren van identiteit wordt besproken.

De nieuwste Netflix Original serie 'Altered Carbon' is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan en is een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad dat zich meer dan 300 jaar in de toekomst afspeelt. De maatschappij is door nieuwe technologie volledig getransformeerd. Zo kan het bewustzijn worden gedigitaliseerd en zijn menselijke lichamen verwisselbaar, wat de dood niet langer permanent maakt. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf. De hoofdrollen zijn voor Joel Kinnaman ('House of Cards', 'The Killing'), James Purefoy ('The Following', 'Rome'), Byron Mann ('Arrow'), Chris Conner ('American Crime Story: The People v. O.J. Simpson') en Martha Higareda.

'Altered Carbon' bestaat uit 10 afleveringen en is vanaf vrijdag 2 februari exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.
Antwoord