Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Netflix maakt eerste Nederlandstalige productie
#1
Netflix heeft vandaag zijn eerste Nederlands-Belgische Netflix-serie aangekondigd. De serie genaamd 'Undercover' bestaat uit tien afleveringen en er zijn rollen weggelegd voor onder meer Anna Drijver, Frank Lammers en de Vlaming Tom Waes. Undercover is een misdaadserie over de fictieve xtc-producent Ferry Bouman en is volgens Netflix gebaseerd op een reeks ware gebeurtenissen.
Netflix werkt voor de serie samen met onder andere de Belgische producenten Jan Theys en Nico Molenaar, het Belgische productiebedrijf De Mensen, filmdistributeur Dutch Filmworks en de Vlaamse publieke omroep VRT.

In het derde kwartaal van 2017 kwam de Amerikaanse abonnementsgebaseerde streaming-videodienst in Nederland uit op een penetratie van 32 procent bij Nederlandse huishoudens. Omgerekend is dat goed voor 2,4 miljoen huishoudens, waarbij er gemiddeld ruim 2 personen per huishouden gebruik maken van een account.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
nu wordt de versnippering nog groter. we worden bollywood
Antwoord
#3
Netflix maakt haar eerste Belgisch-Nederlandse coproductie bekend: 'Undercover'. De 10-delige serie, met hoofdrollen voor Anna Drijver ('Komt een vrouw bij de dokter', 'Bride Flight', 'Loft'), Frank Lammers ('Zwartboek', 'Michiel de Ruyter', 'Rundskop'), Elise Schaap ('Valentino', 'Ja, ik wil!', 'Familie Kruys') en Tom Waes ('Nieuw Texas', 'Tegen de Sterren Op'), wordt vanaf 2019 beschikbaar voor abonnees.

Als één van de grootste XTC-producenten in de wereld heeft Ferry Bouman een fijn leven in zijn villa op de Belgisch-Nederlandse grens. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch, wanneer twee undercover-agenten Bouman’s territorium betreden om zo zijn leven te infiltreren en het netwerk op te rollen.

'Undercover'

een fictieve misdaadserie geïnspireerd op een reeks ware gebeurtenissen, wordt geproduceerd door Jan Theys ('Salamander'), met schrijver en showrunner Nico Moolenaar ('Vermist'). De regie is handen van Eshref Reybrouck ('Cordon') en Frank Devos ('Chaussée D'amour'). Hoofdrollen zijn voor Anna Drijver, Frank Lammers, Tom Waes en Elise Schaap, naast Raymond Thiry ('Penoza', 'Wolf' & 'The Paradise Suite'), Tim Haars ('New Kids Turbo', 'Fake'), Kevin Janssens ('D'Ardennen', 'Vermist') en Huub Smit ('New Kids', 'Riphagen' & 'Bro’s Before Ho’s').

Netflix werkt samen met productiebedrijf De Mensen ('Blokken', 'Wauters vs. Waes', 'Beau Séjour'), Dutch Filmworks en VRT zodat 'Undercover' wereldwijd in première kan gaan op Netflix. Met uitzondering van België, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland waar de serie ook via lokale omroepen wordt uitgezonden.

Nico Moolenaar, showrunner: 'Ik ben ontzettend trots en enthousiast om deel uit te maken van Netflix' eerste Belgisch-Nederlandse coproductie. Met sterren zoals Frank Lammers, Anna Drijver, Tom Waes, Elise Schaap en Kevin Janssens hebben we toptalent uit beide landen verzameld. Dankzij Netflix kunnen we dit internationale, spannende, grappige en sexy verhaal met een wereldwijd publiek delen.'

Producer Jan Theys: 'Ik vind het fascinerend om te zien welke gigantische rol Nederland en België spelen in de drugshandel. Nico en het hele team van schrijvers hebben fantastisch werk gedaan om dit opmerkelijke verhaal tot leven te brengen op het scherm.'

'Het is erg opwindend om samen te werken met Nico, Jan, hun fantastische team bij De Mensen, VRT en Dutch Filmworks. We brengen Undercover naar onze Netflix-abonnees over de hele wereld. En we zijn vooral erg enthousiast dat de serie zijn Nederlandse première op Netflix krijgt', aldus Kai Finke van Netflix.
Antwoord