Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieuwe online streamingdienst in Benelux: Discovery Dplay
#1
Discovery Benelux heeft het OTT-platform Dplay vandaag in de Benelux uitgerold. De online streamingdienst combineert veel aansprekende programma’s van de belangrijkste zenders van Discovery Benelux.

Dplay wordt in Europa gefaseerd geïntroduceerd en bestaat inmiddels in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Italië en Spanje. Het rijke aanbod van content is 24/7 bij de premium video on demand-dienst van Discovery Benelux beschikbaar. De dienst heeft twee vormen van abonnement. Als eerste een gratis variant waarbij slechts een beperkt deel van de content inclusief reclame wordt geleverd. Na het inloggen kan zonder betaling naar de content gekeken worden. De betaalvariant kost €3,99 per maand, Het gehele contentaanbod is in dit geval te bekijken. Dplay levert het aanbod van programma’s van onder andere Discovery, TLC en Investigation Discovery.

Replay TV

Consumenten kunnen hun favoriete shows on demand tot zeven dagen terugkijken en enkele programma’s ook vooruit kijken. Daarnaast is het mogelijk om live televisie te kijken naar de zenders Discovery, TLC en Investigation Discovery. Dplay is naast de app voor mobiel en tablet - iOS en Android - ook als desktopversie beschikbaar en tevens te streamen naar televisie via Airplay of Chromecast. Consumenten die zich registeren voor de OTT-service kunnen Dplay uitproberen tijdens een gratis proefperiode van twee weken.

Discovery zet volgende stap

Alco De Jong, VP Country Manager Discovery Benelux: "Met Dplay geven we de kijker toegang tot een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand aanbod met onze allerbeste factual entertainment- en non-fictie programmering. Het gaat hierbij om programma’s als Salvage Hunters, Wheeler Dealers, My 600-lb Life, Say Yes To The Dress, Evil Lives Here en Lake Erie Murder. We gaan ook enkele premières van programma’s exclusief aanbieden op Dplay voordat het op televisie te zien is. Denk aan Gold Rush White Water (april) en Dr. Pimple Popper (februari)." Kasia Kieli, President & Managing Director van Discovery EMEA: "de Benelux is een belangrijke markt voor ons. We hebben onlangs deze regio gekozen voor ons operationele Pay TV-hoofdkantoor in Europa, we vieren dit jaar 30 jaar Discovery in Europa en zijn ontzettend blij dat we met Dplay verder investeren in deze markt. Het is onderdeel van onze strategie om onze content aan zoveel mogelijk liefhebbers van onze programma’s aan te bieden, waar en wanneer ze dat willen."
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
ik ga dat zeker niet nemen. maar er zullen wel veel fans zijn die deze programma's graag opvragen. voor hen is dit leuk
Antwoord
#3
(15-02-2019, 08:58)natte schreef: ik ga dat zeker niet nemen. maar er zullen wel veel fans zijn die deze programma's graag opvragen. voor hen is dit leuk
Het lijkt er ook op dat dit op dit moment voor de Nederlandse markt is bedoeld. De proefperiode betaal je 0,01 EUR via iDeal. Je kan je abo ook met credit card betalen. De live zenders in het pakket zijn ook de Nederlandse versies.

Er zit blijkbaar geen geoblocking voor het bekijken van de gratis content op dit moment. Dat zou nog kunnen wijzigen. 

Ik ben ook geen fan. Alles wat nu uit de Discovery stal komt is mij te veel reality en sensatie. Als je echte documentaires wil kijken, dan is www.curiositystream.com een veel beter optie. voor $20 per jaar kijk je wereldwijd naar prachtige documentaires. De oprichter van curiosity stream is de vroegere eigenaar van Discovery Channel.
Proximusklant in Brussel met Netflix, Amazon Prime Video

*** https://www.queerflix.net/ | gratis LGBT films en series
*** http://frietievie.wixsite.com/frietv | streamingdiensten in België
Antwoord
#4
Tja voor de liefhebbers
Antwoord