Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieuwe romantische online streamingdienst WithLove begonnen
#1
De Benelux heeft er een nieuwe online streamingdienst bij. WithLove richt zich op het aanbieden van feelgoeedfilms. Een abonnement kost €5,95 per maand.

WithLove is een online streamingdienst die zich op een speciale doelgroep richt. Een echte concurrent voor de grotere streamingdiensten Netflix, Videoland en Amazon Prime Video gaat WithLove zeker in de beginperiode niet worden. WithLove is vandaag met honderd titels begonnen. In 2019 wil de online streamingdienst doorgroeien tot 250 titels. Om dit doel te bereiken, gaat WithLove wekelijks vijf nieuwe titels toevoegen. Het aanbod bestaat hoofdzakelijk uit romantisch comedy’s, dramafilms en series.

Nederlandse films

Naast internationale titels als Book of Love, Autumn in New York, The Heart of Christmas, Personal Effects en Madame Bovary kan bij WithLove ook naar Nederlandse content gekeken worden. Een vluchtige blik in de filmbibliotheek levert de Nederlandse films Hartenstraat en Smoorverliefd op. Titels die overigens al enige tijd bij andere beschikbare streaming diensten bekeken kunnen worden.

Meer online, minder lineair

WithLove zegt in te spelen op een behoefte van steeds meer mensen. Die kijken minder op traditionele wijze naar lineaire tv en juist meer online naar content zoals films en series. WithLove gelooft in een doelgroep en niche aanpak en richt zich hierdoor op een specifieke groep mensen die een sterke en gerichte behoefte aan romantisch content heeft. Naast bekende titels biedt WithLove naar eigen zeggen veel meer mooie en liefdevolle onbekende titels. “Als je van dit genre houdt is WithLove de beste en enige locatie in de Benelux waar je zoveel content kunt vinden: aldus Iemke Roos van WithLove.

Abonnement

Een abonnement op WithLove kost €5,95 per maand. Dit abonnement kan maandelijks opgezegd worden. mensen kunnen WithLove de eerste 14 dagen gratis uitproberen. De films en series kunnen onbeperkt bekeken worden via de mobiele apparaten laptop, tablet en smartphone. Ook is het kijken via pc mogelijk.

https://withlove.tv/
Antwoord
#2
België en Nederland zijn een nieuwe streamingdienst rijker: WithLove. Een service gericht op liefhebbers van romantische films. WithLove gaat vanavond om 20 uur van start en voegt wekelijks vijf nieuwe titels van romantische komedies, dramafilms en series aan het aanbod toe.
Het beginaanbod van WithLove bevat honderd titels en groeit in 2019 door naar minimaal 250 titels. Iedere week moeten er vijf nieuwe titels te vinden zijn op het kanaal.

“Wij spelen in op een behoefte bij de consument. Er wordt minder naar lineaire televisie gekeken en meer naar Video On Demand via bijvoorbeeld Netflix en Videoland. Maar waar deze aanbieders vooral kijken naar generieke content voor iedereen, geloven wij in een doelgroep en niche-aanpak”, stelt Iemke Roos van WithLove.

Het doel van WithLove is dus dat je niet langer hoeft te zoeken naar de perfecte romcom voor je date night. “Wij vinden het heel fijn dat er in deze roerige tijden, met veel negativiteit en ellende, een plek is waar onbeperkt en ongecompliceerd van die liefde kan worden genoten. Dat willen we de kijker met WithLove graag bieden”, klinkt het.

De eerste verschenen titels op het platform zijn ‘Book of Love’, ‘Autumn in New York’, ‘The Heart of Christmas’, ‘Personal Effects’ en ‘Madame Bovary’. De eerste veertien dagen zijn gratis, daarna betaal je 5,95 euro per maand voor de dienst.
Antwoord
#3
en er volgen nog platforms met films en docu in 2019 van dezelfde firma uit Nederland.
de eerste streamingdienst met films en series voor het grote publiek in de Benelux.

zoals in maart 2019 Flixy een app met films voor opvoeding met vragen en antwoord.
Antwoord
#4
Chukky gelijk IPTV wint
Antwoord
#5
Hopelijk neemt Telenet die allemaal in de box of Apple tv of lg smart tv
Antwoord