Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nintendo kondigt Super Mario Party voor de Switch aan
#1
Nintendo heeft Super Mario Party aangekondigd. Het elfde deel in de Mario Party-serie draait opnieuw om minigames, dit keer op de Switch. Spelers kunnen twee Switch-consoles naast elkaar leggen, om personages van de ene naar de andere te laten lopen.

In de trailer van Super Mario Party is te zien hoe vier spelers twee Switch-tablets naast elkaar leggen om een parcours te maken voor een soort tanks. Door de tablets op een andere manier naast elkaar te leggen is het parcours te wijzigen.

Super Mario Party bevat opnieuw een collectie van minigames, onder andere met een kaartspel en een racegame met driewielers. Nintendo legt weer de nadruk op het samen spelen: er is bij sommige games een splitscreenmodus met vier schermen en er kunnen in ieder geval twee Switch-consoles op elkaar aangesloten worden.

Super Mario Party verschijnt op 5 oktober. De laatste Mario Party-game was Mario Party 10, die in 2015 voor de Wii U verscheen. Eind vorig jaar introduceerde Nintendo nog wel Mario Party: The Top 100 voor de 3DS, met een selectie van minigames uit de Mario Party-geschiedenis.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Nintendo heeft de namen bekendgemaakt van de twee klassieke NES-games die deze maand uitkomen voor abonnees van de in september vorig jaar uitgebrachte Switch Online-dienst. Het gaat om Super Mario Bros 2 en Kirby's Adventure.

Nintendo meldt op Twitter en via een uitgebrachte trailer dat zowel Super Mario Bros 2 als Kirby's Adventure op 13 februari beschikbaar komen. Dit zijn de twee titels die deze maand uitkomen voor de Switch Online-dienst.

Super Mario Bros 2 is een platformgame die in de Verenigde Staten in 1988 uitkwam en een jaar later naar Europa kwam. Het was de opvolger van Super Mario Bros. Kirby's Adventure kwam eveneens voor het Nintendo Entertainment System uit en zag in 1993 het levenslicht. Deze game volgde na het in 1992 voor de Game Boy uitgebrachte Kirby's Dream Land.

In januari bracht Nintendo ook twee klassieke NES-games uit voor Switch Online-abonnees: Zelda II: The Adventure of Link en de game Blaster Master. In december vorig jaar voegde het bedrijf games als Ninja Gaiden, Wario's Woods en Adventures of Lolo toe. Bij de release van de dienst in september kwamen oude NES-games zoals The Legend of Zelda, Mario Bros en Donkey Kong al beschikbaar.
[Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZU6_I-6lPj8]
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
Ik zeg het toch switch brengt bijna dagelijks spelen uit
Antwoord
#4
I love Mario Bros  Heart Heart
Fans Telenet tv en DVB-T  Ik ben Sven Buyle (Vroeger noemt Bullssatv )  ---> Facebook Sven Bulls

Ik hou van Franse zender,Nederlandse zender,Engelse Zender,Duitse Zender en Nieuws zender en 
NETFLIX
Antwoord
#5
Inderdaad steengoed
Antwoord