Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange Bank start tussen 2020 en 2023 in Belgie
#1
Orange zal de mobiele financiële diensten die het onder de naam Orange Bank ontwikkelt ergens tussen 2020 en 2023 in België introduceren. Op 30 november presenteerde Orange een update over mobiele financiële diensten voor analisten in Londen. De groep bevestigde dat Spanje het volgende land zou zijn na Frankrijk voor activiteiten van Orange Bank in 2019. Slowakije, Polen en België zullen dit voorbeeld volgen tussen 2020 en 2023.

Orange Bank CEO Paul de Leusse onthulde onlangs plannen voor nieuwe kredietproducten in Frankrijk, inclusief kortetermijnleningen om de aanschaf van smartphones te financieren. In reactie op de financiële verliezen van het bedrijf, zei hij dat break-even niet wordt verwacht tot 2023, vanwege de hoge kosten van klantacquisities en grote investeringen in nieuwe diensten.

In andere landen zal een gedifferentieerde go-to-market-benadering worden geïmplementeerd, gebaseerd op de looptijd en penetratie van bankdiensten. In Roemenië is Orange Money onlangs een strategische samenwerking aangegaan met Visa. In deze markt zal de groep zich in 2019 concentreren op betalings- en consumentenkredietdiensten. Een soortgelijke strategie is gepland voor Moldavië en Marokko tussen 2020 en 2023.

Op de grootste Europese markten is de ambitie om in 2026 twee miljoen klanten in Frankrijk en één miljoen klanten in Spanje te bereiken. Met betrekking tot de Afrikaanse activiteiten richt Orange Money zich op EUR 20 miljoen aan inkomsten tegen 2023, met 30 miljoen actieve klanten per maand die gebruikmaken van volwaardige bankdiensten.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
telenet is ook al bezig met laptops tablets tv en smartboelen
Antwoord
#3
(04-12-2018, 19:43)natte schreef: telenet is ook al bezig met laptops tablets tv en smartboelen

waar jij over spreekt is via een onderaanneming, net zoals ze nu al werken met de techniekers aan huis dat via onderaannemingen werken.
Orange gaat een eigen bank zijn met optie van toestellen kopen op afbetaling, wat ze nu ook al doen via een andere bank in belgie.

Telenet doet dit ook toestellen kopen op afbetaling via een Brusselse aanbieder van zo leningen enz. Wink
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
pas op geld lenen kost geld
Antwoord