Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange Belgium biedt 20 procent korting op Panther-abonnement
#1
Orange Belgium heeft een nieuw aanbod gelanceerd waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen en sms'en en 5GB aan data krijgen voor 26,40 euro per maand. Het abonnement genaamd Panther Limited Edition is alleen vanaf 1 augustus bestemd voor de eerste 10,000 abonnees. Volgens Orange biedt het tijdelijke aanbod een korting van 20 procent op de reguliere prijs van het Panther-abonnement. Deze kan worden gecombineerd met de vaste propositie Orange Love voor 75,40 euro per maand. Inclusief promotiekorting zou deze combinatie dan in de eerste zes maanden 65,40 euro kosten.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
(31-07-2017, 19:09)master-magic schreef: Orange Belgium heeft een nieuw aanbod gelanceerd waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen en sms'en en 5GB aan data krijgen voor 26,40 euro per maand. Het abonnement genaamd Panther Limited Edition is alleen vanaf 1 augustus bestemd voor de eerste 10,000 abonnees. Volgens Orange biedt het tijdelijke aanbod een korting van 20 procent op de reguliere prijs van het Panther-abonnement. Deze kan worden gecombineerd met de vaste propositie Orange Love voor 75,40 euro per maand. Inclusief promotiekorting zou deze combinatie dan in de eerste zes maanden 65,40 euro kosten.

Master zie dat er weer een pak van mijn topic verdwenen zijn ten koste van u. Ok u bént hier de baas maar weet dat ik daar veel moeite vpor doe. Gewoon niet eerlijk zacht uitgedrukt
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord