Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange wordt stevigere concurrent voor Proximus en Telenet
#1
De Belgische telecom- en mediaregulatoren hebben hun nieuwe marktanalyse voor breedbandinternet en televisie klaar. Ze komen tot de conclusie dat de concurrentie op de telecommarkt onvoldoende speelt. De grote operatoren wordt niet aangespoord om met elkaar te concurreren waardoor de prijzen blijven stijgen. En zonder regulering zou er nog minder keuze zijn voor de gebruikers.

Daarom vinden de regulatoren dat de netwerken van Proximus en Telenet open moeten blijven voor concurrenten zonder vast netwerk zoals Orange.

Orange is een louter mobiele speler, maar biedt sinds 2016 televisie en internet aan via de kabel van Telenet. Eind maart had Orange 122.000 klanten met zo’n tv- en internetabonnement. Maar de mobiele speler slaagt er niet in om daar ook iets aan te verdienen, omdat de groothandelsprijs - die het moet betalen aan Telenet voor het gebruik van de kabel - volgens Orange te hoog is.

Die groothandelsprijzen zullen vanaf augustus zakken. Bovendien wordt Orange niet meer verplicht om tv en internet tegelijk aan te bieden. Het kan voortaan enkel een internetabonnement aanbieden en zo inspelen op jongeren. Voor hen is een tv-abonnement vaak geen must omdat ze tv of Netflix kijken via internet.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Stond enkele dagen geleden al in de kranten. Goede zaak vooral ontkoppeling tv en internet
Antwoord
#3
(03-07-2018, 11:45)natte schreef: Stond enkele dagen geleden al in de kranten. Goede zaak vooral ontkoppeling tv en internet

wat ze van in begin beloofde gaat vanaf augustus lukken.
ben benieuwd wat ze gaan vragen voor het internet dan en of het zoveel goedkoper zal zijn dan telenet,
denk dat telenet dan ook zijn prijzen zal moeten aanpassen of er gaan er nog veel overgaan naar Orange.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord