Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proximus past bonus-systeem aan voor opwaarderen prepaidkaarten
#1
Prepaid klanten van Proximus met een Pay&Go+ prepaidkaart ontvangen vanaf 1 maart bij het opwaarderen via de Proximus-app of de website van Proximus extra belminuten, sms-berichten en dataverkeer. De bonussen die Proximus verstrekt bij opwaarderen via de app- of website zijn hoger dan wanneer klanten opwaarderen via een traditionele opwaardeerkaart.

Wanneer prepaid klanten van Proximus het tegoed opwaarderen met EUR 10,00, ontvangen zijn bovenop het tegoed 10 belminuten en 500 sms-berichten. Wanneer het opwaarderen heeft plaatsgevonden via een opwaardeerkaart, krijgen klanten daarnaast 100 MB data. Indien het tegoed is opgewaardeerd via de Proximus-app of website, krijgen klanten 500 MB data.

Wanneer klanten opwaarderen met EUR 15,00, ontvangt de klant bovenop het tegoed 20 belminuten, onbeperkte sms’en, 250 MB mobiele data bij opwaarderingen via een opwaardeerkaart en 3 GB bij opwaardering via de app- of website. Bij een opwaardering van EUR 25,00 ontvangt de klant 50 belminuten, onbeperkte sms’en, 500 MB mobiele data opwaarderingen via een opwaardeerkaart en 5 GB voor opwaarderen via de app- of website. De bonussen zijn tot 31 dagen na opwaardering van het tegoed te gebruiken.

Vernieuwde databundels

Proximus biedt Pay&Go+ klanten daarnaast ook de mogelijkheid om vanuit het prepaid-tegoed vernieuwde aan te schaffen. Een databundel van 500 MB kost EUR 6,00 en een databundel van 3 GB kost EUR 12,00. Databundels kennen een geldigheid van 31 dagen.

Nieuwe Pay&Go+ klanten kunnen voor EUR 10,00 een prepaid simkaart aanschaffen met daarop EUR 10,00 tegoed en een datavolume van 3 GB.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Vandaag ook artikel proximus gaat verder met Huawei
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord