Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Q2 gaat Croky Cup uitzenden
#1
MEDIALAAN breidt zijn voetbalpakket verder uit: de komende twee seizoenen (2018-2020) zendt Q2 zes wedstrijden naar keuze uit van de Beker van België, ook wel bekend als de Croky Cup.

Hierover werd een akkoord bereikt met de Pro League.

MEDIALAAN heeft meer bepaald een deel van de rechten verworven van alle wedstrijden uit de knock-outfase: 1/16 finales, 1/8 finales, kwarfinales en halve finales. De Bekerwedstrijden komen dus bij Q2 naast de UEFA Champions League-wedstrijden, die de volgende drie seizoenen ook te zien zijn bij de MEDIALAAN-zender.

Peter Denruyter, Chef Sport VTM NIEUWS: 'Bekervoetbal is altijd speciaal. De groten tegen de kleintjes, onverwachte uitslagen, verrassingen in een knock-out systeem. Heerlijk voor de voetballiefhebber. Onze ambitie is om de Beker van België een dimensie van de FA-Cup mee te geven en onze Champions League ervaring ten dienste te stellen van de Cup.'

Kris Hoflack, Directeur Nieuws: 'We willen onze kijkers topvoetbal aanbieden en met de wedstrijden van de Croky Cup, de UEFA Champions League en de wedstrijden van de Rode Duivels hebben we ondertussen een heel mooi voetbalassortiment. Het is voor onze sportredactie ook een opsteker om opnieuw Belgisch clubvoetbal live uit te zenden.'

In het Champions League-pakket heeft Q2 steeds de eerste keuze voor de wedstrijden op woensdagavond: de Play-Offwedstrijden, alle speeldagen van de groepsfase en de knock-outfasewedstrijden. Ook de finale van het kampioenenbal op zaterdag, alle samenvattingen van de overige wedstrijden en de UEFA Super Cup zitten in die deal.

Ook bij VTM staat er vanaf september 2018 tot en met juni 2022 veel voetbal op het programma. VTM zendt maar liefst 40 Rode Duivels-wedstrijden exclusief uit. Het gaat om de kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap van 2020 (UEFA EURO 2020) en de Europese kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap van 2022 in Qatar (FIFA WORLD CUP 2022). Ook de vriendschappelijke duels van de Rode Duivels van diezelfde periode worden live uitgezonden bij VTM. Daarnaast is ook het gloednieuwe landentoernooi 'UEFA Nations League' te zien bij de zender.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Sorry maar ik vind dat erg,met dien triestige plant coninckx?
Antwoord
#3
zo raakt de vrt alles kwijt nu ook al wielrennen aan eurosport en vtm
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#4
(07-06-2018, 14:26)tontol36 schreef: Sorry maar ik vind dat erg,met dien triestige plant coninckx?

zeg liever ne dikke nek
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord