Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsung lanceert S10 en opvouwbaar toestel op 20 februari
#1
Samsung Electronics zou van plan zijn het tiende jaar van zijn vlaggenschipreeks smartphones luister bij te zetten met de eerste smartphone met opvouwbaar beeldscherm. Dat stellen diverse bronnen. Ook wordt de tiende versie van het topmodel Samsung Galaxy S dan gelanceerd.

Op 20 februari gaat het concern tijdens evenementen in San Francisco en Londen een volledig functioneel opvouwbaar display tonen. Samsung sorteert daarmee voor op het jaarlijks gehouden Mobile World Congress (MWC (24-28 februari) in Barcelona, aldus de Wall Street Journal. Samsung toonde voor het eerst een opvouwbaar beeldscherm tijdens een conferentie vorig jaar november.

Versie Galaxy S10 met 5G

Samsung wil de Galaxy S10 behoorlijk vernieuwen in vergelijking met de voorganger S9, aldus de WSJ. Zo krijgen de S10-varianten grotere schermen en meer camera's. de eerste drie versies van de S10 zullen in maart in de verkoop gaan. Een vierde versie zal 5G-connectiviteit hebben en later in de lente worden vrijgegeven, volgens de bronnen in de Amerikaanse zakenkrant.

Samsung heeft aan partners laten weten dat de opvouwbare schermtelefoon in april mogelijk wordt uitgebracht, hoewel er nog geen definitief besluit is genomen. De naam van het apparaat is nog niet definitief, met 'Fold', 'Galaxy Fold' en 'Galaxy F' als mogelijkheden. Een Samsung-woordvoerder weigerde commentaar te geven. Ook partijen zoals LG en Huawei willen in de eerste helft van 2019 hun eerste smartphones met opvouwbaar scherm lanceren.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord