Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studio 100 tv Frans bij proximus v.a. 1 juni 2016
#1
vanaf 1 juni lanceert Studio 100 de Franstalige versie van de kinderzender Studio 100 TV exclusief via Proximus TV. Dat meldt Proximus in een persbericht. Op kanaal 143 kunnen de abonnees van Proximus TV in Brussel en Wallonië Studio 100 TV FR in het basisaanbod terugvinden. In Vlaanderen zal de Franstalige versie niet te zien zijn. Studio 100 TV zendt zowel series, muziekclips en tekenfilms uit van de figuren van Studio 100 zoals Maya de Bij, Bumba, Piet Piraat en Kabouter Plop.

“Studio 100 is in zekere zin onze Belgische Disney: Maya, Heidi, Wickie de Viking, … kinderen overal ter wereld zijn eraan verknocht! We zijn dan ook trots dat we op Proximus TV exclusief een zender speciaal voor kinderen kunnen aanbieden die voor 100% gewijd is aan de belevenissen van deze helden en hun Belgische vriendjes Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy,..,” zegt Phillip Vandervoort (Chief Consumer Market Officer) van Proximus.
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#2
ik heb dat gisteren ook gelezen. gertje kan weer euros tellen Big Grin
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
#3
Studio 100 en Proximus versterken partnerschap: nieuwe muziekzender en voordelen in Plopsa-parken
Studio 100 en Proximus breiden hun partnerschap uit. Dat hebben beide bedrijven vanmiddag bekendgemaakt op een persconferentie. Er komen onder meer een nieuwe muziekzender, Studio 100 Hits, een vernieuwing van het digitale platform Wanagogo en voordelen voor Proximus-klanten in de Plopsa-parken.

Eind oktober was al bekendgemaakt dat Studio 100 TV in Vlaanderen vanaf 1 januari exclusief te zien zal zijn in het basis tv-aanbod van Proximus. De kinderzender verdwijnt dus uit het aanbod van concurrent Telenet. Ook kookzender Njam! zal vanaf volgende maand te bekijken zijn op Proximus, zij het niet exclusief.
Studio 100 en Proximus kondigen vandaag aan dat het partnerschap wordt uitgebreid met een nieuwe zender, Studio 100 Hits. Die zal clips, karaoke-sessies en muzikale thema-specials uitzenden en maakt deel uit van de Kids-bundels, waar je extra voor moet betalen.

Het digitale entertainmentplatform voor kinderen Wanagogo, waarvoor Studio 100 en Proximus al samenwerkten, wordt volledig vernieuwd en heet vanaf 1 januari Studio 100 Go. Het platform zal naast een betalend aanbod nu ook een gratis aanbod bevatten, via de Studio 100 Go-app. Wie ongelimiteerde toegang wil, kan de betalende Studio 100 Go Pass nemen, die exclusief voorbehouden is voor Proximus-klanten.
Tenslotte wordt Proximus de exclusieve telecompartner van de Plopsa-parken. In 2018 zal Proximus “belevingszones” installeren in alle parken. In deze zones kunnen de bezoekers gratis wifi gebruiken en hun smartphone opladen. Proximus zal in het kader van de Proximus-klantendagen op geregelde tijdstippen ook de parken afhuren voor klanten.

"Grote uitbreiding van het aanbod"
Proximus-CEO Dominique Leroy heeft het over "een zeer grote uitbreiding van ons aanbod". "Het zal Proximus verder verankeren bij families met kinderen, net zoals Netflix en de Champions League belangrijke troeven zijn voor onze liefhebbers van entertainment en sport. Tegelijk zal onze nationale aanwezigheid en sterke positie in Wallonië Studio 100 ondersteunen in hun verdere groei."

"We zijn erg blij dat Proximus, een iconisch Belgisch bedrijf, resoluut kiest voor Studio 100 als partner om samen verder te groeien. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Proximus de laatste jaren, en zijn erg opgetogen dat we deze nu kunnen verbreden in Vlaanderen. Samen met Proximus gaan we een mooi Belgisch verhaal schrijven", zegt Studio 100-CEO Hans Bourlon.
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#4
Master proximusverkoper geworden  Tongue
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
#5
(22-12-2017, 22:21)natte schreef: Master proximusverkoper geworden  Tongue

nee studio 100 dat naar proximus gaat en nieuwe zenders maken,
moet het niet hebben hoor Wink
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#6
Eind oktober 2017 werd bekendgemaakt dat Studio 100 TV in Vlaanderen vanaf 1 januari exclusief te zien zal zijn in het basis tv-aanbod van Proximus en dat ook Njam! voor alle Proximus TV-klanten zal te bekijken zijn.

Studio 100 en Proximus kondigen met genoegen aan dat hun strategisch partnerschap bovendien fors wordt uitgebreid met vanaf 1 januari 2018 een gloednieuwe tv-zender, 'Studio 100 HITS'. Het digitale entertainment platform voor kinderen Wanagogo wordt ook volledig vernieuwd en heet vanaf 1 januari 'Studio 100 GO'. En als kers op de taart is er een samenwerkingsakkoord met de Plopsa Group.

De samenwerking met Studio 100 startte in maart 2016 met de exclusieve lancering van Wanagogo, het digitale platform van Studio 100 met alle favoriete kinderhelden, op Proximus en via de Wanagogo-app. Het partnerschap werd later in 2016 uitgebreid met de lancering van de zender Studio 100 TV in Wallonië als onderdeel van het Proximus TV-basisaanbod.

Studio 100 TV verhuist naar Proximus

Vanaf 1 januari 2018 kunnen ook de Vlaamse kinderen Studio 100 TV kijken bij Proximus. De zender zal vanaf dan exclusief te bekijken zijn voor alle Proximus-klanten, in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De zender maakt deel uit van het basisaanbod en biedt aangepaste en veilige programma’s op maat,. Zij krijgen de klok rond een uitgebreid aanbod van series, films, muziek en shows.

Kookzender Njam! ook in basisaanbod Proximus TV

Naast Studio 100 TV kunnen Proximus-klanten met een passie voor koken vanaf 1 januari 2018 ook kijken naar kookzender Njam! op Proximus TV.

Studio 100 HITS, een gloednieuwe muziekzender

Studio 100 en Proximus lanceren ook Studio 100 HITS, een gloednieuwe tv-zender waar alles draait rond muziek: clips, karaoke-sessies en muzikale thema-specials rond Studio 100-personages zoals K3, Ghost Rockers, Samson en Gert en Piet Piraat. Kinderen zullen er 24/7 naar muziek kunnen kijken en luisteren. Iedereen kan naar hartenlust meezingen, en dansen, De zender is volledig reclamevrij en exclusief beschikbaar voor Proximus-klanten met een tv-abonnement.

Wanagogo volledig vernieuwd en omgedoopt in Studio 100 GO

De Proximus-klanten krijgen nog meer innovaties: de bestaande app Wanagogo wordt niet alleen volledig vernieuwd, hij bevat naast een betalend aanbod nu ook een gratis aanbod voor iedereen. Wanagogo wordt bovendien ook omgedoopt in Studio 100 GO.

Studio 100 GO heeft een aantal belangrijke voordelen:

Een nieuwe interface die nog meer is aangepast aan kinderen en die nog sneller en intuïtiever is. Zo vinden kinderen sneller hun favoriete programma terug en wat ze te zien krijgen wordt aangepast aan hun wensen en leeftijd.

Het Freemium model: er is voor elk kind wat: veel of nog meer. Vanaf 1 januari kan men de Studio 100 GO app gratis downloaden. Deze app bevat tal van gratis programma’s, spelletjes en boeken. Kinderen moeten niet meer op You Tube naar hun favoriete Studio 100-helden zoeken, ze vinden ze allemaal in een veilige omgeving. Klanten die meer willen kunnen de Studio 100 GO Pass nemen, die exclusief voorbehouden is voor Proximus-klanten. Met deze abonnementsformule krijgen kinderen ongelimiteerde toegang tot een uitgebreid Studio 100-aanbod van series, musicals, films, specials, muziek, boeken en spelletjes. Studio 100 GO Pass is zowel op tv als via de app en op eender welk toestel beschikbaar, in het Nederlands en Frans, binnen eenzelfde abonnement. Ouders kunnen downloaden wat ze willen, zodat hun kinderen kunnen spelen, kijken en lezen met of zonder internetverbinding, niet alleen thuis, maar ook onderweg. Studio 100 GO Pass is volledig reclamevrij en heeft geen in-app-aankopen. Met één abonnement krijgt de klant de volledige toegang tot Studio 100 GO Pass voor 4 gebruikers.

Zowel de Studio 100 GO Pass als de Studio 100 HITS zender worden toegevoegd aan de optie All Kids.

Heel wat voordelen voor Proximus-klanten in de parken van de Plopsa Group
Tenslotte wordt Proximus ook de exclusieve telecompartner van de Plopsa Group. In 2018 zal Proximus “belevings-zones” installeren in alle Plopsa-parken. In deze speciale zones kunnen de bezoekers gratis WIFI gebruiken en hun GSM opladen. Proximus zal ook aanwezig zijn in de Plopsa app.

Proximus zal bovendien in het kader van de Proximus-klantendagen op geregelde tijdstippen de parken afhuren, enkel en alleen voor Proximus-klanten! De start van het pretparkseizoen vindt plaats op 31 maart 2018 in Plopsaland De Panne, dat die dag exclusief afgehuurd wordt voor Proximus-klanten. Later volgen ook klantendagen in Plopsa Coo en in Plopsa Indoor Hasselt.
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#7
dat bedoel ik proximus innoveert en telenet blijft terplaatse trappelen
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
#8
(23-12-2017, 01:10)master-magic schreef:
(22-12-2017, 22:21)natte schreef: Master proximusverkoper geworden  Tongue

nee studio 100 dat naar proximus gaat en nieuwe zenders maken,
moet het niet hebben hoor Wink

ikke ook niets kids loeren alleen nog naar knops en stuktv
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
#9
Njam tv is beschikbaar in HD bij proximus tv op kanaal 190.
Studio 100TV is er ook al op maar nog promo filmpje.
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
#10
hier niet alleen sd kanalen
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart