Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Smash Bros. voor Nintendo Switch komt in 2018 uit
#1
Nintendo heeft tijdens de Nintendo Direct-stream van donderdagavond bekendgemaakt dat er in 2018 een Super Smash Bros.-game voor de Switch uitkomt. Verder is er een groot aantal verschijningsdata van andere games aangekondigd.

Aan het einde van de Nintendo Direct-stream van donderdagavond toonde Nintendo een teaser van een aankomende Super Smash Bros.-game, die in 2018 uitkomt voor de Switch. In de video werden onder andere personages uit Splatoon 2, Mario en Link vertoond.

Verder werden er een groot aantal leverdata van verschillende games bekendgemaakt. Voor de Switch bestaat dit zoal uit ports of remasters van Dark Souls op 25 mei, South Park: The Fractured But Whole op 24 april, de Crash Bandicoot-trilogie op 10 juli, Hyrule Warriors op 18 mei, Okami ergens in de zomer en Undertale met een nog onbekende leverdatum.

Nieuwe Switch-games waarvan de verschijningsdata bekendgemaakt werden, zijn Octopath Traveler op 13 juni, Mario Tennis Aces op 22 juni, Little Nightmares op 18 mei, Kirby Star Allies op 16 maart en Captain Toad: Treasure Tracker komt op 13 juli uit. Die laatste game krijgt overigens ook een variant voor de 3DS.

Andere 3DS-games waarvan de leverdata zijn aangekondigd, zijn WarioWare Gold op 27 juli, Detective Pikachu op 23 maart en Dillon's Dead-Heat Brakers op 25 mei. Mario & Luigi: Bowser's Inside Story krijgt in 2019 een 3DS-remake met Bowser Jr's Journey-uitbreiding. Ook de GameCube-game Luigi's Mansion krijgt een 3DS-remake, die ergens in 2018 uitkomt.

Tot slot heeft Nintendo aangekondigd dat er deze lente een versie 3.0-update van Splatoon 2 uitkomt, die nieuwe skins, meer levels een een Rank X met zich meebrengt. Rank X is een niveau boven het huidige limiet van S+. Van de zomer komt de Octo Expansion uit, een betaalde dlc.
Antwoord

#2
Graag ook spyro
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#3
(10-03-2018, 14:12)natte schreef: Graag ook spyro

zou volgend jaar komen Wink
Antwoord

#4
switch? ps4? Huh Huh
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info