Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TP Vision voorziet nieuwe Philips oled-tv's en lcd-modellen van Dolby Vision
#1
TP Vision heeft tijdens een evenement in Amsterdam zijn nieuwe line-up van Philips-televisies onthuld. Het bedrijf brengt dit jaar twee nieuwe oled-modellen en een reeks lcd-tv's uit. De meeste tv's krijgen een nieuwe P5-beeldprocessor en ondersteuning voor Dolby Vision.

De twee nieuwe oled-tv's van Philips zijn de 804 en 854, die de 903 en 803 van vorig jaar aanvullen. In tegenstelling tot die modellen hebben de 804 en 854 geen speakers van Bowers & Wilkins. Wel hebben ze een P5-beeldprocessor van de derde in plaats van tweede generatie. De nieuwe processor zou betere ruis- en artefactreductie bieden. Nieuw is verder ondersteuning voor Dolby Vision, in aanvulling op hdr10, hdr10+ en hlg. Volgens TP Vision ondersteunt 90 procent van zijn gehele tv-aanbod van 2019 die hdr-formaten. De oled-tv's komen beschikbaar in 55"- en 65"-formaten en hebben een maximale schermhelderheid van 1000cd/m² en driezijdige Ambilight-verlichting. De prijzen maakt TP Vision nog niet bekend.

Van de 2019-lcd's van Philips, die Homecinema Magazine op een rij zet, is de PU9104-serie er een met een opvallend ontwerp. Deze 55"-tv met uhd-resolutie is mede ontworpen door Georg Jensen. De dunne PUS8804-modellen komen met 50"-, 55"- en 65"-formaten en hebben speakers van Bowers & Wilkins. De PUS7504-serie moet het met Philips-speakers doen en er komt ook geen 65"-model van uit. De PUS7304 is de mainstreamlijn die TP Vision onder de Philips-merknaam uitbrengt. Deze komen uit in formaten van 43", 50", 55", 58", 65"en 70". De fabrikant gaat deze vermarkten onder de naam 'The One'.

De genoemde lcd's ondersteunen driezijdige Ambilight en draaien Android 9 met ondersteuning voor de Google Assistant. De Philips PUS6814, PUS6704, PUS6754 en PUS6504 draaien geen Android TV, maar het Philips Saphi-platform.

Hoewel TP Vision de update naar Android O in december vorig jaar begon, stelt het bedrijf de update naar Android P alweer in het vooruitzicht. De volledige line-up van Android TV-modellen van 2018 kan deze update verwachten, evenals een deel van de Philips-tv's van 2017.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Het blijft made in China hee
Antwoord
#3
TP Vision, de grootste concurrent van Samsung en LG op het gebied van tv-toestellen, introduceert dit jaar een flink aantal nieuwe toestellen. 4K is daarbij al een gangbare norm geworden.

TP Vision brengt in 2019 heel wat nieuwe lcd led tv-types op de markt. Alle nieuwe modellen zijn natuurlijk 4K geschikt en kunnen omgaan met beeldtechnieken zoals HLG, HDR10, HDR10+ en de geluidsstandaard Dolby Vision. Android TV is aanwezig als smarttv-systeem vanaf de 7000-serie. In veel modellen tackelt Philips direct het eventuele probleem van Smarttv-apps die op termijn kunnen uitvallen: in de toestellen is al een Chromecast ingebouwd die met video-streaming vanaf tablet of smartphone een alternatief kan bieden. Het toestel waarmee de fabrikant zich op de consument wil richten die allerlei technieken en getallen veel te lastig vindt om uit elkaar te houden is 'The One'. Dit toestel beschikt over alles dat nodig is voor een optimale kijkervaring, waaronder een 4K lcd-scherm en de bovengenoemde beeld- en geluidstechnieken. De prijs daarvan ligt iets onder de 900 euro. Natuurlijk hebben de duurdere Philipstoestellen een kenmerk dat Samsung, LG en anderen ontberen: Ambilight. De oplichtende kleurenbalken aan twee of drie zijden van de Philipstoestellen blijven een uniek kenmerk waarmee Philips de liefhebbers aan zich bindt. Een andere belangrijk kenmerk is de ingebouwde soundbar.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
bij mij gene tp meer
Antwoord