Peiling: Welke aanbieder heb je of zal je nemen
Deze peiling is gesloten.
Telenet Digitale TV
54.17%
13 54.17%
Belgacom TV
16.67%
4 16.67%
Tv Vlaanderen
16.67%
4 16.67%
Telesat Wallonie
4.17%
1 4.17%
Indi
4.17%
1 4.17%
Mobistar TV
0%
0 0%
Internet TV
4.17%
1 4.17%
Totaal aantal stemmen: 24 100%
* U hebt op deze optie gestemd. [Resultaten weergeven]

Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Welke aanbieder heb je of ga je in de toekomst nemen
#1
poll vraag:
kies 1 van de aanbieders in vlaanderen.
Antwoord

#2
Ik had vorige keer gevraagd dat als je een sociale woning krijgt toegewezen hoe dat zit met de bekabeling voor tv en internet?
Ligt dat daar al of moet iedereen zelf eegens kabels gaan trekken van30meter en langer of hoe gaat dat juist in zijn werk.
Antwoord

#3
(07-10-2012, 10:08)apotheosis schreef: Ik had vorige keer gevraagd dat als je een sociale woning krijgt toegewezen hoe dat zit met de bekabeling voor tv en internet?
Ligt dat daar al of moet iedereen zelf eegens kabels gaan trekken van30meter en langer of hoe gaat dat juist in zijn werk.
Apo, ik heb de neiging om te zeggen dat er in een sociale woning al kabels zijn, maar dat het meestal van Belgacom is en dat voor vaste telefoon.

Maar het hangt alles af in welke regio een sociale woning ligt (huis/appartement/studio); van wie het is en of het oud of nieuws is (in welke staat?).

Alles hangt ook af van je belangstelling? Ik zou zeggen informeren is het eerste werk en daarna kan je beslissen van hoe of wat...
Antwoord

#4
Normaal gezien zal dit een recente woning worden bij mij, max 2-3j oud of int beste geval zelfs splinternieuw.
Iedereen moet toch zonder probleem telenet/belgacom tv en internet kunnen aanschaffen? Kameraad van mij woont in gent in zo'n oude woonblokken, die heeft telenet.
Antwoord

#5
Ik zou eerder denken dat er kabel ligt dan een aansluiting voor belgacom.Lees maar eens op het forum van belgacom en dan hoor je vaak zeggen van mensen hoelang gaat het infeite nog duren tot dat wij belgacom kunnen nemen.Die zitten nu enkel met kabel van telenet.
Antwoord

#6
ik heb nog in een sociale studio gewoond,zoöok in een woning van een sociaal verhuurkantoor,waar ik na ziekte weer hoop terrecht te komen,en in alle woningen,was het mogelijk om zowel kabeldiensten als belgacomdiensten te krijgen.er waren zelfs dubbelle paren aanwezig,voor in het geval 4 koperdraden of 2 koperparen nodig waren.
mogelijks heb je in heel oude appartementen te maken met een rijgnet (kabel)dan is het zo goed als niet mogelijk om interactieve diensten te krijgen,en kan je meestal enkel maar (digitaal) en analoog tv kijken.
bepaalde huisjesmelkers die diverse kamers verhuren in hetzelfde gebouw,de slechte eigenschap te hebben om één aansluiting te hebben en deze (illigaal????) te verdelen naar de kamers.dan heb je weer een probleem,maar dit is eigenlijk een antwoord naast de vraag.
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info