Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziggo Sport tijdelijk gratis volgend weekend bij CD
#1
Betaalzender Ziggo Sport Totaal is een lang weekend lang door de meeste digitaal kijkende Nederlanders gratis te bekijken. Zij kunnen zonder betaling onder meer naar voetbal, Formule 1, volleybal en golf kijken.

De gratis kijkperiode gaat donderdag 13 september in en duurt tot maandag 17 september. Aanbieder Canal Digitaal zet de kanalen van Ziggo Sport Totaal voor alle klanten open. Aanleiding voor de gratis kijkperiode is het begin van een nieuw themakanaal van de betaalzender. Het Ziggo Sport Extra 1-kanaal wordt omgedoopt tot Ziggo Sport Docu. Op dit kanaal zijn sportdocumentaires te bekijken. Mocht het aanbod van live sport het noodzaken, wordt de programmering van Ziggo Sport Docu voor uitzendingen van live sportwedstrijden en evenementen onderbroken.

Veel live sport

Tijdens de gratis kijkperiode wordt door Ziggo Sport Totaal veel live sportevenementen uitgezonden. Zo zijn live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga, de Italiaanse Serie A en de Formule 1 race van Singapore weer voor een breed publiek te zien. Daarnaast zijn ook de verrichtingen van de Nederlandse volleybalmannen tijdens het WK in China en de WK kwalificatie wedstrijden van de Nederlandse basketbalheren live te volgen. De zender Ziggo Sport Golf staat vier dagen lang in het teken van het KLM Open. Tenslotte komt ook het Nederlands Davis Cup tennisteam nog in actie in hun uitduel tegen Canada.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
extra kanaal wel niet bij CD Wink
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
dikke boelen dus
Antwoord