Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eleven bij proximustv
#1
Eleven en Eleven Sports nieuw in sportaanbod Proximus TV

De nieuwe sportzenders Eleven en Eleven Sports komen in augustus beschikbaar in het sportaanbod van Proximus TV. Dat heeft Proximus vandaag bekendgemaakt. Eleven en Eleven Sports zijn in handen van de Italiaanse ondernemer Andrea Radrizzani, die ook eigenaar is van Belgisch voetbalrechtenhouder MP & Silva. De nieuwe voetbalzender Eleven start vanaf 2 augustus op Proximus TV en zendt het Frans (Ligue 1), Italiaans (Serie A), Schots (Premier League) en Braziliaans voetbal en de Engelse FA Cup uit. Eleven Sports zendt vanaf 22 augustus diverse sporten uit zoals tennis, basketbal, wielrennen, volleybal en Formule E. De nieuwe sportzenders zenden de hele dag uit en in zowel SD als HD. Bovendien onderhandelt Eleven Sports Network nog met andere operatoren.

Eleven en Eleven Sports zullen bij Proximus TV beschikbaar zijn in de betalende zenderpakketten Proximus 11+ (9,95 euro per maand), All Foot (14,95 euro per maand) en All Sports (14,95 euro per maand). Bij Proximus 11+ is ook het Portugees voetbal en de UEFA Champions League inbegrepen. Proximus onderhandelt nog over het Spaans voetbal. All Foot bevat het internationale voetbal en sport (Proximus 11+) en Belgisch voetbal (Proximus 11), terwijl All Sports naast Proximus 11+, enkele sportzenders en een zender voor volwassenen heeft. Meer info over het sportaanbod bij Proximus TV kan u vinden op http://www.proximus.be
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#2
ben eens benieuwd of ze onderhandelen met M7 ook,zou een voordeel zijn voor Tv Vlaanderen klanten en Telesat klanten,
maar vrees ervoor,
al is er nog wat plaats op de oude transponder van Tv Vlaanderen wat nu gebruikt word voor telesat en CD en Tv Vlaanderen waar AB3 staat en de 2 eurosport versies voor be(SD) en nl (HD).
dus nog plek voor die 2 zenders, al vrees ik ervoor dat ze het gaan doen.
www.master-magic.be
108 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#3
telenet gaat onderhandelen met betv wacht maar
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#4
Telenet moet niet onderhandelen met BeTv, maar rechtstreeks met Eleven Sports.

Er is nergens sprake van een exclusieve aanbieding bij Proximus. Dus er is nog hoop.
Antwoord
#5
Onder de naam Eleven begint in augustus in België de nieuwe voetbal betaalzender Eleven. Als zusterkanaal komt tevens Eleven Sports beschikbaar. Hierop zijn andere sportevenementen te zien.

Eleven en Eleven Sports zijn betaalzenders van de Italiaanse eigenaar Andrea Radrizzani. Hij verwierf eerder dit jaar de live uitzendrechten van de Belgische voetbalcompetitie Jupiler Pro League. Radrizzani is geen onbekende in de wereld van sportuitzendrechten. Hij is eigenaar van het bedrijf MP & Silva dat de uitzendrechten van veel internationale voetbalcompetities en sportevenementen namens rechtenbezitters in beheer heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat op Eleven de komende jaren belangrijke Europese voetbalcompetities uit Frankrijk (Ligue 1), Italië (Serie A), Brazilië, Schotland (Premier League) en Engeland (FA Cup) – die allen onder beheer van MP & Silva zijn – te zien zijn. Eleven begint op 2 augustus met uitzenden.

GEEN EXCLUSIVITEITSCONTRACTEN VOOR BETAALZENDER ELEVEN

Het zusterkanaal Eleven Sports begint drie weken later op 22 augustus met de eerste uitzending. Op deze zender zijn alle niet voetbalgerelateerde sportevenementen te volgen. De nadruk ligt hierbij op tennis, basketbal, wielrennen, volleybal en Formule E. Beide betaalzenders zenden 24 uur per dag met Nederlands en Frans commentaar in SD- en HD-kwaliteit uit. Eleven en Eleven Sports zijn in ieder geval bij tv-aanbieder Proximus te bekijken. Het gaat hierbij niet om een exclusiviteitscontract waardoor de betaalzenders ook bij andere aanbieders beschikbaar kunnen komen. Onderhandelingen hierover lopen op dit moment nog.

PROXIMUS PLAATST ELEVEN IN BESTAANDE ABONNEMENTEN

Proximus plaatst de nieuwe betaalzenders in bestaande abonnementen waardoor er niet veel aan het aanbod van Proximus TV veranderd. Alle Belgische voetbalwedstrijden blijven in het 11-sportpakket – dat €9,95 per maand kost – zitten. In het 11+ pakket van €14,95 per maand zitten alle Europese voetbalwedstrijden van Eleven en de internationale evenementen van Eleven Sports. In dit abonnement zitten ook de UEFA Champions League en de Portugese voetbalcompetitie waarvan Proximus de uitzendrechten heeft. Over verlenging van de uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie La Liga/Primeira Division onderhandelt Proximus op dit moment nog.
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord
#6
Eleven Sports en Proximus hebben hun strategische samenwerking met drie jaar verlengd. Beide partijen bereikten een akkoord over de distributie van de Eleven Sports kanalen op de verschillende platformen (TV, web, app) van Proximus. De deal omvat alle kanalen van Eleven Sports (1, 2 en 3) en loopt tot 2021.

Na de glansprestatie van de Rode Duivels op het WK in Rusland ontwaken in augustus de grote buitenlandse voetbalcompetities uit hun zomerslaap. Op Eleven Sports zit je op de eerste rij voor live en exclusief competitievoetbal uit Spanje, Duitsland, Italië en het allerbeste uit de Engelse bekercompetities. Daarnaast kan je ook de prestaties van de Rode Duivels en hun Europese concurrenten volgen in de UEFA Nations League en de kwalificatiecampagne voor EURO 2020. Net als de Bundesliga zijn deze internationale kwalificatieduels nieuw in het rechtenpakket van Eleven Sports. Bovendien zendt Eleven Sports ook NBA-basketbal, verschillende gevechtssporten, hockey, darts en wielrennen uit. Kortom: een bijzonder uitgebreid sportpakket!

'Wij zijn bijzonder tevreden dat we de samenwerking met Proximus kunnen verderzetten. De Proximus-abonnees zullen ook de komende drie seizoenen kunnen genieten van het ruime sportaanbod van Eleven Sports', zegt Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, Eleven Sports. 'Naast onder andere LaLiga, Serie A, NBA en UFC werden ook de Bundesliga, de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 en de Nations League aan het pakket toegevoegd. Alle wedstrijden worden deskundig geanalyseerd en met veel passie gebracht door onze commentatoren. Bovendien werken we aan interactieve programma’s waarbij we de brug maken tussen live sportbeleving en de sociale media.'

'We zijn fier op deze nieuwe deal met Eleven Sports. We willen zoveel mogelijk live sport aan de liefhebbers kunnen aanbieden en deze overeenkomst over het uitzenden van de drie kanalen van Eleven Sports op alle platformen van Proximus past daar perfect in', zegt Boutin Guillaume, Chief Consumer Market Officer bij Proximus. 'Bovendien wordt de Bundesliga vanaf dit seizoen toegevoegd aan het pakket. En dat zonder prijsverhoging! Voor meer info over alle beschikbare kanalen en competities: www.proximus.be/sport.'
Dank forum Mastermagic. Dank content Telenet en Canal digitaal Heart
Antwoord