Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
glasvezelplannen bij proximus
#31
(25-01-2017, 07:56)master-magic schreef:
(25-01-2017, 06:51)natte schreef: in waanrode is al ok hoor ik zal zeker zijn omdat ze bloemendorp van europa zijn

Dan moet ik u teleurstellen,heb eens op postcode gechekt en zijn enkel nog op de standaart aansluiting mogelijk.
Dus glasvezel tot aan de kast waar het dan verdergaat in het huis met koperdraad.

Zoals bij telenet grote werf
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#32
Proximus begint op 23 maart met de aanleg van glasvezel in Gent. Het bedrijf licht dan ook het uitrolschema toe voor deze stad, na dat eerder al te hebben gedaan in Antwerpen en Namen. Proximus investeert in 10 jaar 3 miljard euro in verglazing van een groot deel van het land.
Antwoord

#33
(20-03-2017, 16:05)master-magic schreef: Proximus begint op 23 maart met de aanleg van glasvezel in Gent. Het bedrijf licht dan ook het uitrolschema toe voor deze stad, na dat eerder al te hebben gedaan in Antwerpen en Namen. Proximus investeert in 10 jaar 3 miljard euro in verglazing van een groot deel van het land.

waneer we hier zijn zal weer einde eeuw zijn
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#34
Proximus is donderdag 23 maart begonnen met de uitrol van glasvezel naar bedrijven en huishoudens in de gemeente Gent. De uitrol is van start gegaan in Co-station Gent. De komende weken en maanden wordt volgens de Belgische operator een groot aantal ondernemingen en woningen in Gent aangesloten op glasvezel.
Met de lancering van 'Glasvezel voor Gent’ stelt Proximus de eerste operator in België te zijn die glasvezel naar al bestaande woningen brengt. Eerder al heeft de incumbent al glasvezel aangelegd in 19 nieuwbouwwijken, 12 bedrijventerreinen en bijna 191 zakelijke locaties in Gent.

Afgelopen december kwam Proximus met het investeringsplan 'Glasvezel voor België' ,om de uitrol van glasvezel in België te versnellen en uiteindelijk meer dan 85 procent van de bedrijven en ruim 50 procent van de gezinnen te bereiken. De hoge internetsnelheden die met glasvezel mogelijk zijn, moeten er voor zorgen dat de verwachte exponentiële groei van het dataverkeer door onder meer cloud- en video-applicaties zonder problemen plaats kan vinden. Dat moet ook ten goede komen aan de economische ontwikkeling van verglaasde gebieden. Verder moet glasvezel ingezet worden voor ondersteuning van IoT-applicaties ter verbetering van zaken zoals mobiliteit, openbare veiligheid en luchtkwaliteit.

Alle bedrijven en huishoudens kunnen volgens Proximus zonder installatiekosten aansluiting krijgen op het glasvezelnetwerk. De eerste glasvezelzone in Gent wordt de zone in de buurt van het Sint-Pietersstation, vanaf dit voorjaar. Waar mogelijk, wordt gekozen voor muurbevestiging in plaats van een ondergrondse installatie.
Antwoord

#35
Proximus is begonnen met de aanleg van glasvezel in Luik. Het project werd aangekondigd op het stadhuis, door de burgemeester van de stad en Proximus-CEO Dominique Leroy. De werkzaamheden beginnen in het centrum, gelijk met die voor de trambaan. Eind 2018 zijn ook de twaalf bedrijventerreinen rondom de stad verglaasd. De afgelopen jaren heeft Proximus in de stad Luik al bijna 160 bedrijven op glasvezel aangesloten, terwijl over de hele provincie Luik 70% van de 81 industrieterreinen glas hebben. Proximus investeert in zes jaar tijd 3 miljard euro in FTTX.
Antwoord

#36
De bedriegers ze konden beter hier in zululand beginnen.hier nog steeds adsl 1 decoder maximum en geen hd zenders
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info