Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
youtube
#1
YouTube krijgt hogere framerates

YouTube biedt binnenkort ondersteuning voor videoclips met 48 of zelfs 60 frames per seconde. Daarmee worden 1080p60-gametrailers, die tegenwoordig de norm lijken, beter weergegeven. Men moet er wel voor zorgen dat je de 1080p-resolutie wordt geselecteerd. Een ander nieuwe optie is het laten toevoegen van extra ondertitels. Verder is Youtube Creator Studio vanaf nu te krijgen op Android. De mobiele app geeft toegang tot de gegevens van je filmpjes en voorspelt onder meer het aantal te verwachten views.
YouTube laat fans geld doneren aan videomakers
YouTube krijgt een geldpotje waarin fans van videokanalen geld kunnen stoppen om hun waardering aan de makers te tonen.
‘Fan Funding’ heet de betaaloptie die YouTube binnenkort gaat aanbieden aan videomakers. De fooienpot wordt eerst bij een selecte groep uitgeprobeerd en daarna, op basis van aanvragen, uitgerold naar een grotere groep.
De fooienpot is een van de nieuwe elementen die Googles videoplatform bekendmaakt tijdens de conferentie Vidcon. Die nieuwigheden zijn verder vooral technisch van aard.
Antwoord

#2
google en zijn compagnons halen iedereen in en laat ze terplaatse trappelen
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#3
Youtube wil exclusieve programma's maken met Hollywood

Youtube is in gesprek met Hollywood en onafhankelijke tv- en filmproducers over een eventuele samenwerking.

Dat meldt Reuters op basis van twee ingewijden. Youtube zou materiaal van professionele producers willen financieren om de kwaliteit van de videodienst te verbeteren, en zo meer inkomsten te halen uit advertenties.

Volgens de bronnen zou Youtube tussen de 1 en 3 miljoen dollar bieden voor de productie van een serie programma's, en zou eventuele marketingkosten ook voor zijn rekening nemen. Youtube zou geïnteresseerd zijn in programma's van televisiekwaliteit, met een lengte van korter dan dertig minuten.
Er wordt benadrukt dat de gesprekken nog niet vergevorderd zijn mogelijk niets opleveren. Youtube gaf de afgelopen jaren al subsidies aan bepaalde Youtubekanalen om meer kwaliteitscontent aan de man te brengen, met gemengd succes.
Antwoord

#4
YouTube krijgt Quad HD playback

YouTube krijgt er een nieuwe resolutie-optie bij: Quad HD (2560x1440px), speciaal voor mobiele apparaten zoals de LG G33 en Samsung Galaxy S5 LTE-A. Het formaat is ook bekend als 1440p. Het aantal smartphone die deze resolutie ondersteunen is in de minderheid en uiteraard moet ook de bronvideo de resolutie hebben. Het bekijken van videostreams in deze resolutie heeft wel consequenties voor het dataverbruik.
Antwoord

#5
Hopelijk duurt dit langer dan YouTube xl
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#6
Traditionele zenders worstelen met YouTube-generatie

uitleg door de Tech-redacteur Rachid Finge van NOS
Antwoord

#7
er zal een nieuwe generatie van vod en steaming komen. youtube zal ook snel verouderen. kijk maar naar altavista en lucas
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

#8
Nieuw ontwerp voor YouTube TV app

De vernieuwde YouTube TV app - niet te verwarren met de mobiele app voor smartphones en tablets - is geoptimaliseerd voor weergave op Smart TV's, settop boxen en spelcomputers. Zo is het design aangepast, uiteraard afgestemd op het nieuwe Material Design van Google, en is er een nieuw zoekscherm. Op dit moment is de nieuwe app alleen bedoeld voor Xbox One, maar andere toestellen gaan volgen.
You Tube video
Antwoord

#9
Wordt YouTube deels betalend?

Google werkt aan een betaalde versie van zijn populaire videodienst YouTube. Dat zegt directeur Susan Wojcicki aan de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal.
Geld vragen voor YouTube in plaats van de site te runnen met advertentie-inkomsten, zou een grote ommezwaai betekenen. Wojcicki werkte jaren aan de reclamekant van Google. Eerder dit jaar kreeg ze de verantwoordelijkheid voor YouTube, dat in 2006 werd ingelijfd voor 1,7 miljard dollar.

Volgens Wojcicki is de introductie van het abonnementsmodel bij de videodienst nabij. Ze liet zich onder meer inspireren door de optie in diverse apps, waarbij gebruikers kunnen kiezen voor een betaalde versie als ze de ‘pop ups’ met reclames in de gratis versie beu zijn. 'Dat is een interessant model omdat het gebruikers een keuze biedt. Wij denken na over hoe we onze gebruikers opties kunnen bieden.'

Een betalende en reclamevrije versie van YouTube, naast de bestaande versie van de videodienst met advertenties, zou gebruikers meer keuze geven en goed werken in een wereld waar kijkers meer video's bekijken via apps op mobiele apparaten, zei Wojcicki op een conferentie in Californië.
Antwoord

#10
YouTube streamt nu standaard in HTML5

YouTube neemt afscheid van Flash. Vanaf nu wordt video standaard in HTML5 formaat gestreamed op nagenoeg alle browsers, Chrome, IE11, Safari 8 en Firefox. YouTube ondersteunt HTML5 al sinds 2010. Voordeel is dat Googles VP9 video codec nu breder gebruikt kan worden. Daardoor starten video's 35 procent sneller.
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info