M7 gestart met een Duits pakket via DVB-T(2)
#1
M7 is gestart met een tv pakket met 50 zenders met ook zenders dat via internet te bekijken zijn via hun eigen ontvanger.

Het boeket Vielfalt (‘Variete’) dat €16.90 per maand zal kosten heeft 20 extra pay tv kanalen,  zoals 13th Street HD, auto motor und sport channel, AXN HD, Fox, Gute Laune TV, Heimatkanal, kabel eins classics, Kinowelt TV, Marco Polo TV, Mezzo Live HD, MTV Live HD, NatGeo Wild, Penthouse HD, Planet, ProSieben Fun HD, RCK TV, Sat.1 Emotion, Sony Entertainment TV HD, Silverline Movie Channel, Sport1 US HD, sportdigital HD, Syfy HD en Universal Channel HD.

het pakket van standaard basis HD zender is hetzelfde aanbod als HD+ dat als partner gekozen is, en ook sky deutsland dat als partner gekozen is voor de extra zenders.
ze bieden het enkel aan voor de Duitse markt, maar ze kijken wel of ze het aanbod met de toekomst bij de andere M7 providers kunnen aanbieden tegen meerprijs.
Antwoord
#2
Staat er toch bij, enkel voor de Duitse markt en enkel met CI module of de interactieve ontvanger
Antwoord
#3
Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft in Duitsland een nieuw tv-product onder de naam Diveo op de markt gebracht. Hierbij worden de belangrijkste Duitse tv-zenders via OTT/IP de huiskamer ingebracht.

Diveo is vergelijkbaar met het Duitse HD+ maar brengt de zenders niet via satelliet maar OTT de Duitse huiskamers binnen. Het zenderaanbod bestaat uit tientallen zenders die zijn verdeeld over twee abonnementsvormen. Het instapabonnement Experience kost €7,90 per maand en bevat zenders van de Duitse publieke omroepen ARD en ZDF alsmede zenders van de commerciële mediagroepen ProSiebenSat.1, RTL, Discovery en Viacom. Het opvolgende abonnement draagt de naam Discoverer en heeft een prijsstelling van €11,90 per maand. Dit omvat drie extra betaalzenders.

Samsung Smart TV

Diveo kan op twee manieren bekeken worden. Voor de nieuwe generatie Samsung Smart TV internettelevisies is de Diveo-app beschikbaar. Om daadwerkelijk op deze manier via een abonnement naar het zenderaanbod te kunnen kijken, is een speciale CI+ module nodig. In alle andere gevallen kan een settopbox gebruikt worden. Zowel de CI+ module als de settopbox moeten door de consument zelf gekocht worden. De prijs van de CI+ module bedraagt 49 euro. De settopbox is voor 79 euro verkrijgbaar. M7 Group is een Europese tv-aanbieder die onder meer in de Benelux tv-diensten onder de merknamen Canal Digitaal, Online.nl en TV Vlaanderen aanbiedt.
Antwoord
#4
https://www.diveo.de
Antwoord
Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)