Belgische provider Base vernieuwt prepaidaanbod
#1
Base heeft zijn prepaidaanbod vernieuwd. De Belgische provider biedt nu herlaadkaarten aan van 10, 15 of 25 euro, die goed zijn voor respectievelijk 1, 4 of 8GB aan data. Ook zijn belminuten en sms'jes inbegrepen. Bellen naar andere Base-nummers is gratis.

Base had tot nu twee soorten prepaidkaarten: om te bellen naar alle netwerken of om alleen te bellen met andere Base-klanten. Dat onderscheid bestaat niet meer bij het nieuwe aanbod. Met alle nieuwe prepaidkaarten van de provider kunnen klanten onbeperkt bellen met andere Base-klanten. Ook zit er een beperkt aantal belminuten bij de pakketten om naar andere nummers te bellen.

De databundel is een maand geldig, maar door binnen dertig dagen de prepaidkaart weer op te waarderen met minimaal tien euro, behouden klanten data die niet is gebruikt. Herladen kan via de Base-website of via een app. Het beltegoed blijft twaalf maanden geldig. Klanten kunnen het beltegoed ook inzetten om extra data te kopen. Voor 10, 15 en 25 euro aan beltegoed krijgen klanten 2, 4 en 8GB data.

Het is mogelijk om de kaarten op te waarderen met 5, 10, 15 of 25 euro beltegoed. Klanten krijgen bij de laatste drie opties respectievelijk 1, 4 en 8GB extra data, naast sms'jes en belminuten overeenkomstig met het herlaadbedrag. Base verlaagt de kosten voor bellen naar nummers van andere providers naar 25 cent. Dat was 30 cent. Als klanten meer data verbruiken dan beschikbaar is in hun bundel, rekent Base 50 cent per MB. Dat bedrag gaat van het beltegoed af.
Antwoord
#2
BASE verbetert zijn prepaid aanbod om beter in te spelen op de behoeften van specifieke prepaid-klanten. Daarbij wordt het aanbod versimpeld van twee naar één product, wordt het mogelijk om onbeperkt te bellen naar alle BASE-klanten (zowel prepaid als abonnees) bij een opwaardering van tenminste EUR 10,00, een verlaging van het beltarief van 30 naar 25 cent per minuut en aanvullende opties voor extra data.

Per maandag 17 augustus kunnen BASE-klanten kiezen uit opwaarderingshoeveelheden: EUR 5,00, EUR 10,00, EUR 15,00 of EUR 25,00. In de laatste drie gevallen krijgt de klant, naast een tegoed van de genoemde waarde, gratis mobiele data oplopend tot 8 GB (bij herladen voor € 25) plus onbeperkt bellen naar alle andere BASE-klanten, zowel prepaid als niet-prepaid:

Bij een opwaardering van EUR 10,00 krijgt de klant bovenop zijn tegoed 1 GB gratis data, onbeperkt bellen naar BASE-klanten en 250 sms’jes
Bij een opwaardering van EUR 15,00 krijgt de klant bovenop zijn tegoed 4 GB gratis data, onbeperkt bellen naar BASE-klanten en 1000 sms’jes
Bij een opwaardering van EUR 25,00 krijgt de klant bovenop zijn tegoed 8 GB gratis data, onbeperkt bellen naar BASE-klanten en 5000 sms’jes
Dankzij de opties voor extra data kunnen klanten het tegoed dat nog op de kaart staat, naar wens inwisselen om nog langer te surfen. BASE heeft twee extra data opties toegevoegd waarmee voor EUR 15,00 4 GB aan extra data aangeschaft kan worden en voor EUR 25,00 8 GB aan extra data aangeschaft kan worden.

De extra’s en opties blijven 30 dagen geldig, terwijl het tegoed 12 maanden geldig blijft. Wanneer de klant binnen de 30 dagen voor minstens € 10 herlaadt, wordt de geldigheid van de resterende mobiele data automatisch verlengd. In dat geval gaan er geen data verloren, waarmee BASE zich naar eigen zeggen van andere providers onderscheidt.
Antwoord
Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)