Base biedt quad play korting met Tadaam vast internet
#1
Base introduceert een combinatie van mobiele diensten met Tadaam, internet en televisie via 4G. Sinds de lancering in 2019 was Tadaam een zelfstandige bundel, maar klanten krijgen nu combinatievoordeel. Vanaf maandag 15 februari krijgen Base-klanten met een abonnement van EUR 15, 20, 29 of 40 die voor Tadaam (standaard of premium) kiezen een voordeel van EUR 5 op hun factuur.

De operator wil stap voor stap, op zijn eigen manier, toetreden tot de markt van de telecom bundels en is van plan zijn aanbod geleidelijk aan te passen en te verbeteren, afhankelijk van de behoeften van zijn klanten. Het aanbod is beschikbaar in het hele land, maar zal in eerste instantie alleen online te verkrijgen zijn, via de BASE website.

vast internet via 4G-router

Klanten van Tadaam krijgen een mobiele modem/router die het 4G-signaal omzet voor in huis. De dienst werkt overal in België en de EU-roaming landen. Tadaam Standaard biedt 30 Mbps internet en HD tv op één toestel, de premium variant 50 Mbps internet en drie tv’s tegelijkertijd, of de app die ook beschikbaar is voor Apple TV en Chromecast. De pakketten kosten EUR 40 en EUR 50 per maand.

Base biedt bundels van EUR 15, 20, 29 of 40 met 3 GB, 8 GB, 16 GB of onbeperkte data (met fair use policy). Bellen en sms in België zijn altijd onbeperkt. De quad play bundels beginnen bij EUR 50 in de maand. Beide merken zijn van Telenet.
Antwoord
Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)