Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boomerang nl verdwijnt uit pickx nl pack bij prooximus
#1
Vanaf 18 maart biedt Proximus de zender boomerang nl niet meer aan in het pickx nl pack,
Dat pakket wordt alsmaar kleiner en kleiner en de prijs blijft voorlopig hetzelfde.
Antwoord
#2
(03-02-2023, 09:11)master-magic schreef: Vanaf 18 maart biedt Proximus de zender boomerang nl niet meer aan in het pickx nl pack,
Dat pakket wordt alsmaar kleiner en kleiner en de prijs blijft voorlopig hetzelfde.

Ben benieuwd bij telenet. 

Boemerang Benelux zal met de tijd ook wel verdwijnen denk ik , canaldigitaal zend deze ook al een tijdje niet meer uit
Antwoord
#3
(04-02-2023, 19:27)chukky2 schreef:
(03-02-2023, 09:11)master-magic schreef: Vanaf 18 maart biedt Proximus de zender boomerang nl niet meer aan in het pickx nl pack,
Dat pakket wordt alsmaar kleiner en kleiner en de prijs blijft voorlopig hetzelfde.

Ben benieuwd bij telenet. 

Boemerang Benelux zal met de tijd ook wel verdwijnen denk ik , canaldigitaal zend deze ook al een tijdje niet meer uit

Omdat het te duur is voor M7 zijn deze en cartoon network verwijdert,
Proximus zal dit ook volgen om hun maandkosten te behouden,
Er zijn enkele zenders dat hun prijzen altijd opslaan kennelijk of Proximus dat meer winst wilt per klant.
Antwoord
#4
Dit is de reden dat het verdwijnt:

Boomerang, de TV-zender voor de allerkleinsten van de familie krijgt een nieuwe naam! Per 18 maart gaat de TV-zender verder onder de naam Cartoonito.

De naam is niet onbekend, want in 2022 startte de zender met een Cartoonitoblok van 7.00 tot 14.00 uur. Vanaf 18 maart kunnen kinderen de hele dag genieten van de shows die tijdens het Cartoonito-blok te zien waren zoals 'Mush Mush en de Paddestoeltjes', 'Cocomelon' en de lancering van 'Batwheels'.

BATWHEELS

PREMIÈRE 18 MAART

Nooit eerder volgden we de avonturen van de voertuigen van Batman. De première start met een 30 minuten durende special van 'Batwheels: Secret Origin of Batwheels'. Stap in om het kwaad in Gotham City te bestrijden en de stad te redden!

Ga vanaf 18 maart iedere dag mee op avontuur met 'Batwheels', alleen op Cartoonito.

Persbericht Media Tornado/Cartoonito
https://www.cartoonnetwork.nl/
Antwoord
#5
Cartoonito wordt in maart 2023 gelanceerd als lineair betaalkanaal in EMEA met een spectaculair aanbod van modern kleuterentertainment. Dit is Warner Bros. Discovery's grootste inzet voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Cartoonito is gewijd aan leuke, boeiende en cultureel belangrijke verhalen en bevestigt jonge kinderen in hun unieke, ongefilterde glorie en eigenaardigheden en moedigt hen aan om te leren, te lachen en buiten de lijntjes te kleuren.

Op de rebrandingsdatum ondergaat Boomerang een naamsverandering naar 'Cartoonito'. Dit is een rebranding die gevolgen heeft voor het logo, de kleuren, de stemtoon en de 'look & feel'. Het is ook heel belangrijk dat Boomerang bovenop het huidige fantastische zenderaanbod in lijn met de lancering van Cartoonito een gloednieuwe show lanceert. 'Batwheels' is een show waarin intelligente superkrachtige misdaadbestrijdende voertuigen Gotham City verdedigen samen met Batman, Robin, Batgirl en een groot aantal DC-superhelden.

De nieuwe originals 'Batwheels' en 'Bugs Bunny Builders', waarin enkele van de legendarische franchises van Warner Bros. Discovery opnieuw worden vertoond in voor kleuters geschikte spin-offs, vergezellen de gezinsfavorieten 'Lucas de Spin' en 'Thomas & Friends: All Engines Go'. Met een programmatie die creativiteit, teamwerk en inclusie stimuleert, wil Cartoonito de individualiteit van elk kind ondersteunen. Dit door hun unieke zelf te vieren en om hen aan te moedigen met anderen om te gaan met empathie, respect en eerlijkheid.

Vanessa Brookman, Senior Vice President, Kids & Family EMEA voor Warner Bros. Discovery zegt: 'Ik ben erg trots dat we in het jaar dat we 100 jaar Warner Bros. vieren, onze betrokkenheid bij ons jongste publiek tonen door ons kleuteraanbod Cartoonito in heel EMEA te lanceren. Cartoonito viert individualiteit en originaliteit en biedt een veilige omgeving waar kinderen en hun families kunnen lachen en leren samen met hun geliefde personages. We zijn enthousiast om een nieuwe generatie kennis te laten maken met onze gevarieerde reeks originals en hen te verwelkomen in de wereld van de iconische IP's van Warner Bros. Discovery, dit met moderne kleuterbewerkingen van de favoriete franchises 'Batwheels' en 'Bugs Bunny Builders'.'

Belangrijke niet te missen shows die Cartoonito’s programmatie zullen omvatten, zijn onder andere:

'Batwheels' - Een actie-avonturen komedie show met de meest heldhaftige en iconische voertuigen uit het DC universum. De show draait om een leuk, dynamisch team van jonge superkrachtige voertuigen, de Batwheels, en de obstakels die deze personages tegenkomen. Dit terwijl ze de strijd aangaan met de slechteriken en tegelijkertijd leren over het leven. Geproduceerd door Warner Bros. Animation.

'Bugs Bunny Builders' - Gebouwd op de stevige komische basis van de iconische Looney Tunes, brengt de show de gekte, humor en slapstick waar we van zijn gaan houden naar een nieuw kleuterpubliek. Bij ACME Construction Company leiden Bugs Bunny en Lola Bunny een groep bouwvakkers die, eerlijk gezegd, niet in de buurt van een bouwplaats zouden moeten zijn. Maar door samen te werken als een team, gebruiken Daffy Duck, Porky Pig en Tweety hun gereedschap en wilde voertuigen om enkele van de gekste bouwklussen ooit te klaren. Geproduceerd door Warner Bros. Animation.

'Interstellar Ella' - Een 3D CGI-animatieshow vol actie, komedie en interstellair avontuur. Ella en haar vrienden ontdekken fantastische dingen over kometen, planeten en alle ongelooflijke dingen die hun thuis vormen: het Melkwegstelsel. Geproduceerd door Fabrique Fantastique uit België en Apartment 11 uit Canada.

'Lucas de Spin' - Een nieuwe CGI-geanimeerde show van Fresh TV in samenwerking met WexWorks Media met CAKE voor de internationale distributie en is gebaseerd op een virale YouTube-hit die de avonturen volgt van een vertederende jonge spin terwijl hij en zijn vrienden proberen te navigeren in de grote wereld om hen heen. Een samenwerking met kinderboekenschrijver Mo Willems voor een reeks projecten.

'Mush-Mush & de Zwammetjes' - 'Mush-Mush & de Zwammetjes' is een nieuwe show die de vertederende Zwammetjes-gemeenschap volgt tijdens hun reis om de fun terug te brengen in fun-gi! Als bewakers van het bos in zakformaat is opgroeien niet altijd gemakkelijk, maar samen straalt elke dag even helder als de vorige. De voorstelling is gemaakt door Elfriede de Haan en geregisseerd door Joeri Christiaen. Geproduceerd door La Cabane (Frankrijk) en Thuristar (België) in coproductie met CAKE.

'Thomas & Friends: All Engines Go' - Van Mattel Television, 'Thomas & Friends: All Engines Go' nodigt kleuters uit om aan boord te komen en volgt 's werelds nummer één Tank Engine en zijn vrienden op hun gekste en meest muzikale avonturen tot nu toe. Geproduceerd in levendige, 2D-animatie in samenwerking met Corus Entertainment's Nelvana Studio, bevat de show een kern van vijf jonge locomotieven: Thomas, zijn beste vriend Percy, rivaal Diesel, de avontuurlijke wereldreiziger Nia en een gloednieuwe elektrische hogesnelheidstrein, Kana.

'Toad & Friends' - Een CG-animatieshow gebaseerd op The Wind in the Willows van Kenneth Grahame. De show doet het platteland eer aan en volgt de humoristische avonturen van Toad, Ratty, Mole en Hedge aan de rivieroever terwijl ze leren over moed, respect en de waarde van vriendschap. Geproduceerd door Hoho Entertainment.

Cartoonito zal beschikbaar zijn als betaaltelevisiekanaal op Telenet, Proximus en Orange in België vanaf 18 maart 2023.
Antwoord