Interieur- en lifestylezender HGTV komt binnenkort naar België
#1
Binnenkort is ons land een tv-zender rijker. De interieur- en lifestylezender HGTV (Home & Garden TV) maakt op 27 maart 2024 haar intrede in België. Kijkers met een abonnement bij Telenet kunnen zich vanaf dan laten inspireren door de talrijke interieur- en lifestyleprogramma’s die de zender te bieden heeft.

Nadat zender HGTV al in 93 andere landen beschikbaar was, zal kijkend Vlaanderen vanaf 27 maart ook kunnen meegenieten van het hele HGTV-aanbod. Contentmagnaat Warner Bros Discovery haalt de zender voor het eerst naar ons land. HGTV zal exclusief te bekijken zijn voor klanten met een geldig abonnement van Telenet.

De zender zendt allerlei programma’s uit die te maken hebben met interieur en lifestyle. Zo zullen ook succesvolle formats zoals ‘Celebrity IOU’, ‘My Lottery Dream Home’, ‘Fixer To Fabulous’ en ‘No Reno Demo’ vanaf maart beschikbaar zijn voor klanten met een tv-abonnement van Telenet.

“Van inrichten, stylen en renoveren, aankopen tot verkopen, bij HGTV kan de kijker terecht voor álles in en rondom het huis. HGTV laat de werelden zien van échte mensen met mijlpalen die zij willen behalen in hun interieur-, renovatie- of andere huisprojecten”, klinkt het in het persbericht van de zender.

HGTV zal vanaf 27 maart 2024 beschikbaar zijn via Telenet.
Antwoord
Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)