Milo de nieuwe VTM telenovelle
#1
Geen betere manier om 2024 aan te vatten dan met een nieuwe dagelijkse fictiereeks om bij weg te dromen. Daar zorgt de muzikale telenovelle 'Milo' binnenkort voor. 'Milo' vertelt het verhaal van een jongvolwassen vrouw met een gouden stem, die droomt van een leven boordevol zang en muziek.

Haar omgeving houdt Milo, gespeeld door actrice en popsensatie CAMILLE, tegen om deze droom te vervullen. Door gebeurtenissen in het verleden voelt ze zich verplicht om haar buitengewone talent voor de buitenwereld te verstoppen. Alleen met heel wat omwegen én leugens kan Milo haar droom najagen. Eén van die omwegen? Een nieuwe baan op de exclusieve academie Kosmos, dé plek waar heel wat beroemde popartiesten hun opleiding volgden. Daar moet de goedhartige Milo opboksen tegen de oppervlakkige ijdelheid en nietsontziende competitiviteit van anderen. Maar al snel ontdekt Milo dat ze niet de enige is die iets te verbergen heeft en de waarheid ombuigt om een plaats in de spotlight te veroveren. Maar klinkt de waarheid wel altijd beter?

VTM onthult vandaag de volledige hoofdcast van 'Milo'. Tom Dingenen, bekend van Dertigers, Juan Gerlo, nieuwkomers Laetitia Janssens en Line De Dauw en rasacteurs Dries Vanhegen en Elise Bundervoet spelen aan de zijde van CAMILLE. Eerder werden ook al Mathias Memans, Mathijs F Scheepers, Emanoel Borges, Katelijne Verbeke, Sieg De Doncker, Karen Damen, Karlijn Sileghem, Héritier Tipo, Antje De Top, Evelyne Chen en Luka De Baets voorgesteld.

De splinternieuwe telenovelle 'Milo' schiet vanaf 2024 uit de startblokken. Wanneer de eerste aflevering precies bij VTM te zien zal zijn, wordt heel binnenkort bekendgemaakt.

Maak hier kennis met de de nieuwe personages uit 'Milo':

Tom Dingenen speelt Koen Kerremans

Koen is leerkracht stembeheersing en zang op de school van Milo. Hij heeft autoriteit, is geliefd en heeft voor elke situatie wijze woorden klaar. Koen heeft het aura van een succesvolle, wijze man, maar niets is minder waar. Zijn woorden zijn niets meer dan valse boutades waar hij zich achter verschuilt. Hij heeft zich er zo meester van gemaakt dat hij zich niet meer kwetsbaar kan opstellen. Dat is gevaarlijk, want als mensen in zijn ziel zouden kijken zouden ze de werkelijke Koen Kerremans zien: een man die uit is op geld.

Acteur Tom Dingenen werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Bart in 'Dertigers' en speelde recent nog de rol van JP in 'Boomer'. Voordien was hij ook al met een gastrol te zien in series zoals 'Familie', 'Black-Out', 'Zie Mij Graag', 'Like Me' en 'De Infiltrant'. Tom was daarnaast actief in de theaterwereld, bij 't Echt Antwaarps Teater.

Laetitia Janssens speelt Fran Cools

Fran is een knappe, talentvolle zangeres. Ze heeft echter veel last van keuzestress en legt beslissingen graag bij anderen. Fran is meer de afwachtende dan de doener. Ze is kwetsbaar, maar houdt zich sterk. Dat schept een band met Milo (CAMILLE), die net zo is. Fran heeft een relatie met Liam (Mathias Mesmans) en die wil ze alle kansen geven. Ook al weet ze dat hij zijn wilde haren nog niet kwijt is.

Laetitia Janssens was van kleins af aan gepassioneerd door dans en theater. Ze studeerde de richting uitvoerend dans: contemporary urban aan de Fontys Academy of the Arts en was actief in het productiehuis Fabuleus. Een jaar geleden werd Laetitia één van de dansers van CAMILLE. De audities voor 'Milo' prikkelden haar nieuwsgierigheid naar het acteren en de rol van Fran wordt haar eerste grote acteerervaring.

Dries Vanhegen speelt Johan Somers

Johan heeft het allemaal: hij is gelukkig getrouwd, directeur van Milo’s school en het succes van zijn zoon Liam (Mathias Mesmans) straalt ook op hem af. Tot hij door de politie gearresteerd wordt op verdenking van fraude. In plaats van hem te steunen breekt zijn vrouw Hilde (Karlijn Sileghem) met hem en neemt ze zijn rol als directeur over. Johan keert de wereld de rug toe en wil met rust gelaten worden. Zelfs wanneer zijn zoon Lou (Sieg De Doncker) bij hem intrekt.

Dries Vanhegen heeft al heel wat kilometers op zijn teller als acteur, auteur en scenarist. Op tv schitterde hij al in tal van series zoals 'Los Zand', 'De Vijfhoek' en 'Salamander', soaps zoals 'Familie' en 'Thuis' en films zoals 'Ex Drummer', 'Embargo!' en 'K3 En Het Dierenhotel'. Ook telenovelles zijn hem niet vreemd. Vlaanderen zag Dries namelijk ook al aan het werk in de succestelenovelle 'Sara' en opvolger 'David'.

Juan Gerlo speelt Aron Deruwe

Aron is de manager en goede vriend van Liam (Mathias Mesmans). Daten is zijn fulltime hobby. Aron is een winnaar, maar om te winnen moet hij spelen. En soms ook gokken. Hij is de man die zijn kansen maximaal zal verhogen. Verliezen staat niet in zijn woordenboek. Meer nog: hij wil de beste zijn in alles wat hij doet. Het kan altijd groter, succesvoller en beter. Aron gelooft rotsvast dat hij anderen op die manier gelukkig kan maken. Hij wil van zijn vriend de grootste popster van Vlaanderen maken.

Juan Gerlo volgde de musicalopleiding aan het Conservatorium en speelde nadien een rol in verschillende tv-reeksen en musicals. Op zijn musicalpalmares pronken grote titels zoals 40-45 en The Little Mermaid. Het grote publiek kent Juan vooral als Jonas uit de Studio 100-reeks 'Ghost Rockers'. Hij speelde ook mee in o.a. 'Familie', 'Altijd Prijs' en 'Nachtwacht'.

Elise Bundervoet speelt Nora Becker

Nora werkt in de cafetaria van Kosmos en is de baas van Milo (CAMILLE). Om een centje bij te verdienen zal ze Alice (Katelijne Verbeke) en Pol (Mathijs F Scheepers) versterken in de bakkerij. Ze is een behoorlijk nuchtere vrouw en door een trauma uit het verleden lijkt de deur naar haar hart definitief gesloten. Maar Nora, die met veel enthousiasme enkele taken in het gezin van Milo overneemt, zal beetje bij beetje ontdekken dat ze zich ook kwetsbaar kan opstellen, zonder gekwetst te worden.

Elise Bundervoet werd in de jaren 90 bekend dankzij haar hoofdrol in de jeugdserie 'Buiten De Zone'. Later zag het grote publiek haar aan het werk in 'De Luizenmoeder', waarin ze één van de hoofdrollen vertolkte, en de Ketnet-serie 'De Hoppers'. Elise speelde ook tientallen gastrollen in reeksen zoals 'Heterdaad', 'Recht Op Recht', 'Aspe', 'David', 'Los Zand', 'Witse' en 'Neveneffecten'. In het theater was ze te zien in tal van producties.

Line De Dauw speelt Jasmien Eeckhout

Jasmien is een ambitieuze jongedame die weet wat ze wil. Ze zit in het tweede jaar van haar opleiding aan Kosmos en vindt de studenten uit het eerste jaar maar niets. Maar gaandeweg wordt duidelijk dat achter de zelfzekere en zelfs verwaande façade van Jasmien eigenlijk een onzeker, kwetsbaar meisje met een klein hartje schuilt. Een hartje dat ze uiteindelijk zal verliezen aan iemand heel onverwacht.

Line De Dauw is van kinds af aan gepassioneerd door zingen, dansen en acteren. Vanaf haar zesde volgde ze verschillende musicalopleidingen en momenteel studeert ze zang aan KASK School of Arts. Line schitterde eerder al in 'The Voice van Vlaanderen' en is als zangeres te horen in internationale versies van de jeugdserie '#LikeMe'.

Persbericht VTM

https://vtm.be/vtmgo
Antwoord
Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)