Orange lanceert gloednieuwe mobiele abonnementen
#1
Orange heeft maandag een gloednieuw gamma mobiele abonnementen uitgebracht. Hiermee wil de provider voorzien in de databehoeften van elk gezinslid.

Orange verzekert dat zijn mobiele formules “altijd voldoende data voor elk gezinslid bieden”. Zelfs wanneer het dataplafond bereikt is, kunnen klanten blijven internetten: de datasnelheid wordt dan verlaagd naar 512 Kbps. Dit geldt voor alle databundels die Orange maandag lanceert: Mobile S, Mobile M en Mobile L. Dit krijg je per mobiele databundel:

Mobile Small: 8 GB data, onbeperkt bellen en sms’en
Mobile Medium: 50 GB data, onbeperkt bellen en sms’en
Mobile Large: 300 GB data, onbeperkt bellen en sms’en

De keuze van je abonnement bepaalt ook de netwerksnelheid. Enkel de Mobile Medium- en Mobile Large-abonnementen krijgen toegang tot het “5G Ultra Fast”-netwerk. Volgens Orange biedt dit netwerk datasnelheden tot 1 Gbps. Is 5G niet beschikbaar en val je terug op 4G, dan geniet je van snelheden tot 400 Mbps. Bij Mobile Small maak je gebruik van 4G en 5G, maar met lagere maximumsnelheden.

Let op, de genoemde snelheden zijn theoretische limieten en de daadwerkelijke snelheden kunnen lager liggen.

De genoemde databundels zijn volledig te gebruiken in de EU. Voor Mobile Large-klanten geldt daarbovenop dat ze 500 MB kunnen gebruiken buiten de EU via “Best Destinations Data”. Dit is beschikbaar in onder meer Canada, China en de VS. Zwitserland valt er ook onder: in dat land kan je dus niet je EU-bundel aanspreken.

Korting voor meerdere aansluitingen

Kies je voor meerdere mobiele Orange-abonnementen binnen het gezin? Dan ontvang je een korting van 3 euro per abonnement. Wie daarnaast ook vast internet afneemt, krijgt maandelijks 9 euro korting.
Zonder korting betaal je 14 euro per maand voor Mobile Small, 21 euro voor Mobile Medium en 39 euro per maand voor Mobile Large.

Orange Mobile Child

Orange lanceert daarnaast ook een Mobile Child-abonnement. Dit abonnement biedt 2 GB data, 150 belminuten en onbeperkt sms’en voor 5 euro per maand. Hiervoor dien je wel eerst een ander Orange-abonnement af te sluiten.

Orange-dochter Hey! kwam recent al met een compleet nieuw mobiel aanbod. De prijzen van Hey! zijn nog iets schappelijker dan bij het moederbedrijf, al zijn de voorwaarden ook niet helemaal vergelijkbaar.
Antwoord
Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)