Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4G bij proximus.
#1
http://www.hln.be/hln/nl/4125/Internet/a...e-4G.dhtml

Ik ben wat teleurgesteld aan gezien ze zeggen: 10-20mbps?
In Duitsland behaal je tussen de 30-45mbps download via 4G.
Antwoord

#2
tis toch altijd zo in belgie,zo weinig mogelijk geven en zoveel mogelijk laten betalen ervoor.
Antwoord

#3
http://www.belgacom.be/onetelco/be-nl/an...ng_4g.page
Antwoord

#4
Citaat:Belgacom heeft haar 4G-netwerk op commerciële basis ingeschakeld in acht Belgische steden. In Hasselt, Antwerpen, Gent, Leuven, Luik, Namen, Bergen, Waver en het industriepark van Haasrode kunnen klanten gebruik maken van LTE. Het gebruik van het 4G-netwerk is inbegrepen in specifieke tariefplannen met mobiel internet, of beschikbaar als optie.

Consumenten hebben vooralsnog de keuze uit:

‘Smart 75’ (onbeperkt bellen en sms’en, inclusief 5GB mobiel internet voor 75 euro)
het web-aanbod met prepaid kaart ‘Generation Connect’ (2GB mobiel internet, 2.000 sms’en en tot 80 belminuten per herlaadbeurt van 20 euro).
Klanten met een smartphone kunnen ook de mobiel internet-optie ‘Internet On GSM’ activeren (vanaf 19,99 euro voor 2GB) om gebruik te maken van het 4G-netwerk.

Zakelijke gebruikers kunnen gebruik maken van het tariefplan ‘Bizz Mobile+ All-in’ (onbeperkt bellen en sms’en, inclusief 5GB mobiel internet voor 70 euro, exclusief btw). Voor gebruik van het 4G-netwerk met een laptop of tablet is er de optie ‘Mobile Internet’ met 1GB of meer.

Om toegang te krijgen tot het Proximus 4G-netwerk, hebben de klanten een mobiel toestel nodig dat met 4G technologie is uitgerust. Zij kunnen dan via 3G én 4G surfen. Belgacom biedt de volgende 4G-toestellen aan: de smartphone Samsung Galaxy SIII 4G (in de loop van november beschikbaar) voor 699 euro, de 4G USB modem voor pc en laptop voor 149 euro en de Mobile WiFi 4G, een persoonlijke hotspot die met verschillende WiFi-toestellen kan verbonden worden, voor 199 euro.

Behalve online verkoopt Belgacom ook 4G-toestellen in de verkooppunten: de 4G USB Modem voor computers en laptops, de Mobile Wi-Fi 4G en in de loop van november de smartphone Samsung Galaxy SIII 4G.
Antwoord

#5
Is het zo dat het met je huidige gsm niet op 4G van Belgacom kan; dat je daarom een nieuw toestel moet kopen?
Geldklopperij allemaal...
Antwoord

#6
(07-11-2012, 00:52)sportgraag schreef: Is het zo dat het met je huidige gsm niet op 4G van Belgacom kan; dat je daarom een nieuw toestel moet kopen?
Geldklopperij allemaal...

als uw toestel nog niet 4G beschikbaar heeft dan zal je dat niet kunnen gebruiken,
er zijn nog niet heel erg veel toestellen die dit al hebben die optie van 4G.
Antwoord

#7
Soms zijn ze ook voorzien voor 4G zoals de Iphone b.v.b. maar
momenteel weigert Apple 4G te deblokkeren op de Iphone5.
Paul
Antwoord

#8
(07-11-2012, 00:52)sportgraag schreef: Is het zo dat het met je huidige gsm niet op 4G van Belgacom kan; dat je daarom een nieuw toestel moet kopen?
Geldklopperij allemaal...

Hm, eerder van niet vind ik.
4G is er nog maar net, das een ander technologie, een technologie waar providers extreem veel geld voor betaald hebben, het is ergens niet abnormaal ze er een beetje aan terug willen verdienen, voor mij ist het er gewoon gratis inbegrepen, ik heb generation connect van proximus, vanaf je 1GB data hebt krijg je er het gratis bij.
Tis gewoon nog wat afwachten nu, op de iPhone 5 zal je binnekort 4G kunnen gebruiken.
Binnekort komt er ene nieuwe samsung uit, deze zal ook 4G aan boord hebben, ook de iPad 4 en mini zouden 4G aan boord hebben als je het 4G model neemt.
Antwoord

#9
maar je betaald wel meer voor die 4G modellen dan de huidige Wink
Antwoord

#10
(08-11-2012, 17:54)master-magic schreef: maar je betaald wel meer voor die 4G modellen dan de huidige Wink

Dat klopt niet e, ik heb alle iPhones al gehad, die zijn ong evenduur gebleven of lichtjes duurder, android phones daarentegen zijn duurder geworden, men zat eerst te kakken op Apple vanwege hun dure prijzen maar als ge ziet hoeveel hun toptoestellen kosten, tis ook al de moeite.
Tis idd wel zo de toptoestellen 4G aan boord zullen hebben en niet de pruldingens Wink.
Antwoord

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info