Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal betalende nieuwe Netflix-abonnees groeit met 34 procent
#1
Het aantal betalende abonnees van Netflix is in het vierde kwartaal van 2018 met 8,8 miljoen toegenomen, waar een jaar eerder 6,62 miljoen klanten bijgeschreven werden. In totaal had Netflix aan het einde van het kwartaal 139 miljoen betalende abonnees.

Van de 8,8 miljoen nieuwe klanten komen er 1,5 miljoen uit de VS en 7,3 miljoen uit landen buiten de Verenigde Staten, blijkt uit de kwartaalcijfers. In geheel 2018 schreef Netflix er 29 miljoen klanten bij, tegenover 22 miljoen in 2017. Voor het eerste kwartaal van 2019 denkt Netflix 8,9 miljoen nieuwe klanten te ontvangen. Daarbij valt het op dat het bedrijf 1,6 miljoen kijkers uit de VS verwacht en opnieuw 7,3 miljoen uit andere landen.

De stijging van het aantal VS-klanten zou opvallend zijn omdat Netflix afgelopen week bekendmaakte de prijzen in de VS te gaan verhogen. In Canada en Argentinië verhoogde Netflix zijn prijzen in het vierde kwartaal van 2018 en in Japan in het derde kwartaal van dat jaar. Over eventuele prijsverhogingen in andere markten liet Netflix niets los. Wel meldde het bedrijf prijzen aan te passen in antwoord op significante wisselkoersschommelingen.

In de VS neemt de videodienst inmiddels 10 procent van de televisietijd van kijkers in beslag. Netflix claimt veel concurrenten te hebben en bijvoorbeeld Fortnite als belangrijker concurrent te zien dan HBO. Ook meldde het bedrijf dat het in oktober het aantal kijkers zag pieken toen YouTube even downtime had.

De kwartaalomzet van Netflix nam met 27 procent toe tot 4,19 miljard dollar. De winst daalde van 186 miljoen dollar tot 134 miljoen dollar.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Das raar ze boeren goed prijzen stijgen toch pfff
Antwoord
#3
(19-01-2019, 22:32)natte schreef: Das raar ze boeren goed prijzen stijgen toch pfff

ja moet opbrengen hé, als je ziet hoeveel het er hebben, tel daar bv 1 euro op dat er bij komt aan zoveel klanten, je hebt al een mooi sommetje geld waar je niks speciaal voor moeten doen hebben,
en alles slaat op, zij volgen ook, dit was toch te verwachten, eerst in begin alles laag houden van prijs en eens ze zien dat het stagneert en er niet zoveel meer bijkomen prijs wat omhoog met de reden dat ze in europa bv in elk land een eigen serie moeten maken.....
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
Allees opgezegd niks meer
Antwoord
#5
(20-01-2019, 18:42)natte schreef: Allees opgezegd niks meer

Weten we al, zeg je elke 6 maanden eens Tongue
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#6
tot als het kriebelt..... neen geen tijd meer voor
Antwoord