Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alle grote zenders verklaren Proximus de oorlog: geen deal voor nieuw platform Pickx
#3
Proximus heeft een nieuwe overeenkomst getekend met VRT voor de distributie van de VRT-kanalen en content in het digitale tv-aanbod van Proximus. Met deze vernieuwde samenwerking willen VRT en Proximus, met inzet van het nieuwe platform Proximus Pickx, inspelen op de veranderende gebruiksgewoonten op het vlak van media in Vlaanderen, zo verklaart Proximus.

In juni van dit jaar lanceerde Proximus Pickx, de opvolger van Proximus TV, maar vooral de nieuwe interface voor de videodiensten (televisie en VOD). Proximus spreekt van thematische navigatie. Via Proximus Pickx kunnen kijkers zelf bepalen welke programma's ze wanneer kijken. Via de Pickx-app kunnen gebruikers tv en video kijken op smartphone, laptop, tablet of andere mobiele apparaten. De nieuwe decoder ondersteunt ook apps als Netflix, Spotify en YouTube.

In eerste instantie verzetten de Belgische omroeporganisaties, waaronder VRT, zich tegen de ontwikkeling van Pickx. VRT lijkt daar nu echter van terug te komen. De nieuwe tv-ervaring van Proximus zal lokale content en kanalen, waaronder die van de VRT, extra in de picture zetten en ervoor zorgen dat gebruikers deze in één oogopslag kunnen ontdekken in een intuïtieve interface.
Ook zullen VRT en Proximus samen verder werken om de totale ervaring voor de consument voortdurend te verbeteren, of het nu gaat om de presentatie van VRT-content op het platform Proximus Pickx dan wel om evenementen zoals concerten of festivals.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord


Berichten in dit topic
RE: Alle grote zenders verklaren Proximus de oorlog: geen deal voor nieuw platform Pickx - door master-magic - 18-12-2019, 12:17