Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple nieuws
Het aankomende iOS 14 krijgt mogelijk de optie om widgets op het home screen te plaatsen. De functie ziet er zelfs uitgebreider uit dan de bestaande widgets op iPadOS: deze zouden namelijk ook verplaatst kunnen worden.

De informatie komt van 9to5Mac, dat wel aantekent dat de functie in ontwikkeling is en er dus op dit moment geen garantie is dat we straks widgets in iOS 14 hebben. De mogelijkheid om widgets te plaatsen is een van de grootste verschillen tussen Android en iOS. De functie krijgt de werktitel 'Avocado'. Naar verwachting verschijnt iOS 14 in september, hoewel het coronavirus daar wellicht nog invloed op gaat hebben.

Tegelijkertijd komt 9to5Mac via een tipgever met de onthulling dat er gewerkt wordt aan uitgebreidere opties voor wallpapers. De standaard-wallpapers van iOS worden verdeeld in categorieën, om ze makkelijker vindbaar te maken. Dat zijn secties als Classic Stripes, Earth & Moon en Flowers.

Ook wordt er gesproken van opties voor wallpapers specifiek op het home screen: een dynamische gradient op basis van de wallpaper, een enkele kleur op basis van de wallpaper, zwart, of dezelfde wallpaper. 9to5Mac redeneert dat deze opties juist een goede aanvulling zijn op widgets: iets relatief simpels als een gradient voorkomt dat een home screen visueel te druk wordt met widgets.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
Apple komt mogelijk later dit jaar met nieuwe AirPods die specifiek voor het sporten bedoeld zijn, en met een over-ear-hoofdtelefoon. Het bedrijf zou ondertussen bezig zijn met het uitfaseren van de Beats-lijn van hoofdtelefoons.

Apple zou tijdens de World Wide Developer Conference deze zomer een over-ear-hoofdtelefoon presenteren, zegt YouTuber Jon Prosser op Twitter. De hoofdtelefoon zou de codenaam B515 hebben, en lijken op de Bose 700. Prosser zegt dat het apparaat 350 dollar gaat kosten. Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over een over-ear-hoofdtelefoon van het bedrijf. Eerder dit jaar zei analist Ming-Chi Kuo al dat zo'n koptelefoon er zou komen. Ook werd er begin dit jaar code ontdekt in iOS die zou wijzen op een over-ear-koptelefoon. Prosser zegt ook dat Apple met nieuwe AirPods komt die speciaal bedoeld zijn voor het sporten. De AirPods X zouden lijken op de Beats X en 200 dollar kosten, en in september of oktober worden aangekondigd.

Volgens Prosser is Apple van plan het Beats-merk op den duur uit te faseren. Dat gebeurt niet meteen, maar pas over langere tijd. Het bedrijf zou eerst het eigen AirPods-merk groter willen maken, en de bestaande Beats-voorraad op willen maken. Het AirPods-merk is volgens Prosser 'betekenisvoller en waardevoller' voor Apple. Prosser zegt ook dat Apple-medewerkers Beats-producten met flinke kortingen kunnen kopen, waarmee het bedrijf probeert de voorraad nu al op te maken.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord