Apple stelt de nieuwe Iwatch series3 voor
#1
de nieuwe versie van de iwatch (series3) kan je vanaf nu ook gebruiken zonder iphone in de buurt, er zit een gps op en mobiele verbinding zodat je het kan gebruiken en bereikbaar bent enzo.
de prijs start vanaf 369 euro voor dit toestel.

https://www.apple.com/be-nl/shop/buy-watch/apple-watch
Antwoord
#2
Apple Watch

De derde generatie van de Apple Watch is voor het eerst geheel los van een iPhone te gebruiken. Het slimme horloge krijgt namelijk een mobiele verbinding. Een telefoon is dan zelfs niet meer nodig.
Het scherm doet bovendien dienst als antenne. Tijdens het sporten is het mogelijk om muziek te streamen, te bellen en vragen te stellen aan Siri.
Verder heeft de Apple Watch een vernieuwde applicatie met meer aandacht voor onder andere zwemmen en een verbeterde werking van de hartslagmeter. Het horloge - dat even groot is als zijn voorganger - is te koop vanaf 22 september.
Antwoord
#3
Apple heeft een nieuwe versie gelanceerd van de Watch. De Series 3 komt beschikbaar in twee versies: WiFi en LTE. De S3 vervangt de vorig jaar gelanceerde Series 2. De Nike+ versies, de Watch Edition met keramische kast en de Hermès uitvoeringen zijn nu ook S3. De S1 blijft in het programma als ‘Watch Sport’ instapmodel met aluminium kast. De S3 is te herkennen aan het rode kroonwieltje.
Apple heeft in de S3 een snellere dual core chip gezet en een barometer/hoogtemeter die ook bijvoorbeeld traplopen kan bijhouden in de fitness-apps. De Series 3 zal worden geleverd met WatchOS 4, de nieuwe versie van het op iOS 11 gebaseerde besturingssysteem.

Apple gebruikt een eSIM in de Watch. De toevoeging van cellulaire connectiviteit (3G en 4G) maakt het mogelijk om miljoenen nummers te streamen uit een muziekdienst en Siri te gebruiken zonder dat er een iPhone in de buurt is.

De Amerikaanse mobiele operators gaan abonnementen aanbieden waarbij de Watch hetzelfde mobiele nummer krijgt als de mobiele telefoon. Europese operators zijn nog niet zo ver. De cellulaire versie is al te bestellen in een aantal EU-landen, maar Nederland zit daar niet bij.

Beschikbaarheid en prijzen
In Nederland is de S3 met GPS te bestellen vanaf vrijdag 15 september, met levering vanaf 22 september. Apple meldt dat de voorraad beperkt is. De range begint bij 369 euro, voor een 38 mm kast met een sportbandje. De versie met 42 mm kast is 30 euro duurder.
Antwoord
#4
Apple heeft de derde generatie van zijn horloge Apple Watch aangekondigd. Het horloge behoudt het design van de eerste twee generaties en de fabrikant heeft 4g-ondersteuning toegevoegd aan zijn wearable. De versie met 4g verschijnt niet in de Benelux.

Met de 4g-ondersteuning werkt de Watch met hetzelfde telefoonnummer als de verbonden iPhone, waardoor gebruikers geen apart abonnement hoeven te hebben. Bovendien kunnen gebruikers de streamingdienst in Apple Music gebruiken zonder de iPhone in de buurt te hebben. Onder meer telefoontjes en iMessage-berichten komen binnen op een Watch die niet verbonden is met een iPhone.

Voor de 3g- en 4g-ondersteuning gebruikt Apple een e-sim, die diverse fabrikanten zoals Samsung al eerder toepasten in horloges. Het scherm dient daarbij als antenne. Verbinding maken gebeurt met een W2-chip, de opvolger van de vorig jaar aangekondigde W1. Als extra sensor is er een hoogtemeter, die onder meer van pas komt bij bijvoorbeeld skiën en snowboarden. In de behuizing zit een niet nader genoemde dualcoreprocessor.

Daarnaast zijn er verbeteringen in watchOS 4. De Watch krijgt ondersteuning voor Gym Kit, een manier om gegevens van sportschoolapparatuur te synchroniseren met het horloge. Daarvoor is volgens de fabrikant alleen een tik op de apparatuur genoeg. Apple heeft bovendien Heart Study toegevoegd, om data van het horloge te gebruiken om verstoringen in het hartritme te vinden. Daarmee wil de fabrikant een beroerte op tijd opsporen en de gebruiker waarschuwen.

Apple bracht de eerste Watch twee jaar geleden uit. Vorig jaar richtte de fabrikant zich voor het eerst op gezondheid en fitness met zijn horloge door waterdichtheid toe te voegen om hem geschikt te maken voor zwemmen.

De reguliere Watch Series 3 heeft geen 3g en 4g en kost 369 euro. Voor de versie met 3g en 4g, die vooralsnog niet in Nederland en België zal werken, vraagt Apple in Duitsland bijvoorbeeld 449 euro. Het horloge komt op 22 september uit.
Antwoord
#5
Apple heeft de eerste bèta uitgebracht van watchOS 4.1 voor de Apple Watch. In de bèta zitten voor het eerst functies om muziek te streamen via Apple Music zonder dat een iPhone verbonden is. Ook de Radio-app zit nu in de firmware.

De bèta is beschikbaar voor ontwikkelaars, meldt 9to5 Mac. Apple had tijdens het eigen evenement enkele weken geleden beloofd dat de nieuwe Series 3-horloges met 4g-ondersteuning via mobiele netwerken via Apple Music muziek konden gaan streamen, maar de functie was afwezig in watchOS 4.0, waarmee het horloge op de markt verscheen. Apple heeft al eerder beloofd dat muziek streamen via het 4g-horloge vanaf oktober zou moeten kunnen.

Voor het streamen van muziek via Apple Music en radiostations via Radio is een Series 3-model met 4g-ondersteuning vereist. Apple heeft dat model nog niet in de Benelux uitgebracht, omdat er vooralsnog geen providers zijn met wie de fabrikant een deal heeft gesloten voor het aanbieden van abonnementen voor het horloge. Het is onbekend wanneer dat zal gebeuren en welke providers data-abonnementen voor de Apple Watch gaan verkopen.

Behalve watchOS 4.1 zijn er ook bèta's uitgekomen van iOS 11.1, tvOS 11.1 en macOS High Sierra 10.13.1. Die lijken vooral gericht op het fixen van bugs en niet op het toevoegen van nieuwe features.
Antwoord
#6
(28-09-2017, 18:08)natte schreef: dat heb ik niet

is niet erg,ik wel hahahahaha
Antwoord
#7
Apple heeft een zogeheten Movement Disorder-api uitgebracht voor het opensourceraamwerk ResearchKit, waarmee de Apple Watch kan worden ingezet om bepaalde symptomen van Parkinson te monitoren.

Met de Movement Disorder-api krijgen app-ontwikkelaars die ResearchKit gebruiken, de mogelijkheid om een Apple Watch die draait op watchOS 5 passief en gedurende de gehele dag eventuele symptomen van Parkinson te laten monitoren, meldt 9to5Mac.

Het gaat hierbij specifiek om twee symptomen: essentiële tremor en dyskinesie. Bij het eerstgenoemde symptoom gaat het om het trillen van een lichaamsdeel, vaak een arm, terwijl de patiënt een bepaalde beweging of handeling probeert uit te voeren. Dyskinesie staat voor onwillekeurige bewegingen.

Het idee is dat fysieke diagnostische tests om te bepalen hoe erg de symptomen zijn en het bijhouden van een dagboek om het verloop van de symptomen in kaart te brengen, niet langer nodig zijn doordat de Movement Disorder-api dit proces kan automatiseren. Apps kunnen de data door middel van grafieken indelen en zichtbaar maken.

Ontwikkelaars moeten zich aanmelden om toegang te krijgen tot de Movement Disorder-api. Apple gaat de api beschikbaar maken vanaf de tweede ontwikkelaarsrelease van watchOS5.
Antwoord




Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)