Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Base start binnenkort ook misschien met digitale tv.
#1
Paul
Antwoord
#2
Het moederbedrijf van BASE, KPN Group Belgium, wil weldra starten met digitale tv en breedbandinternet. Dat heeft ceo Jos Donvil vandaag gezegd in een interview met de krant De Tijd. Twee weken geleden sloot KPN Group Belgium met Belgacom een overeenkomst om gebruik te maken van het VDSL2-netwerk van Belgacom. Hierdoor wil KPN Group Belgium binnenkort digitale tv en breedbandinternet aanbieden tegen een lage prijs. Op vlak van digitale tv denkt het moederbedrijf van BASE aan een doorverkoop, mogelijk Belgacom TV, of een lancering van een eigen tv-aanbod. Een lanceerdatum is niet bekendgemaakt door KPN Group Belgium.
Antwoord
#3
(09-10-2012, 22:19)guyke schreef: Het moederbedrijf van BASE, KPN Group Belgium, wil weldra starten met digitale tv en breedbandinternet. Dat heeft ceo Jos Donvil vandaag gezegd in een interview met de krant De Tijd. Twee weken geleden sloot KPN Group Belgium met Belgacom een overeenkomst om gebruik te maken van het VDSL2-netwerk van Belgacom. Hierdoor wil KPN Group Belgium binnenkort digitale tv en breedbandinternet aanbieden tegen een lage prijs. Op vlak van digitale tv denkt het moederbedrijf van BASE aan een doorverkoop, mogelijk Belgacom TV, of een lancering van een eigen tv-aanbod. Een lanceerdatum is niet bekendgemaakt door KPN Group Belgium.

Idd, ik heb het ook gelezen op: http://digitaletv.wordpress.com/2012/10/...aanbieden/

Ik heb mijn twijfels of ze ermee door zullen gaan, maar ik wens ze veel succes. Hoe meer concurrentie, hoe beter. Moet ook op de kabel gebeuren vind ik, weg met monopolie van Telenet.

Mvg
Antwoord
#4
Kan leuk worden,spijtig dan weer van tv vlaanderen maar ben vrijdag gaan zien en als je net uit een verhuis komt is sateliet op dit moment te hoog gegrepen.Maar dat kan altijd iets worden al is het nog afwachten.
Antwoord
#5
Afwachten en kijken of het de moeite waard is natuurlijk, iedereen moet eens kans krijgen.
Grtz
xXx
Antwoord
#6
KPN Group Belgium plans to enter the digital TV market, making use of the new open access rules in the country. The company’s CEO Jos Donvil told local press the operator plans to operate as a ‘price fighter’.
KPN plans to offer bundles including digital TV and broadband access. Just recently, the operator signed a five-year deal with Belgacom for access to its VDSL-2 network.
The new digital TV offer from the Dutch incumbent telecom operator will compete head on with the products from Belgacom, Telenet, VOO, Numericable Belgium and Mobistar.
Until recently, television distribution in Belgium was mainly via cable, but Belgacom TV is now making strong gains with its IPTV service Belgacom TV. In the Dutch speaking part Telenet enjoys a near-monopoly on cable, with a more fragmented picture on the Walloon side, but the combined operators operate under the single VOO brand.
On satellite, there is the TV Vlaanderen service for Flanders and TeleSat for the French-speaking part of the country. Mobistar offers a hybrid service
KPN already operates on the Belgian mobile telephony market with its cut-price brand Base.

vertaling:
Citaat:KPN Group België is van plan om in de digitale tv-markt, gebruik makend van de nieuwe open toegang regels in het land. CEO van het bedrijf Jos Donvil vertelde de lokale pers de exploitant van plan is om te opereren als een 'prijsvechter'.
KPN van plan aan te bieden bundels, waaronder digitale televisie en breedbandinternet. Onlangs heeft de operator tekende een vijfjarig contract met Belgacom voor de toegang tot de VDSL-2 netwerk.
De nieuwe digitale tv-aanbod van de Nederlandse gevestigde telecommunicatie-exploitant zal concurreren hoofd op met de producten van Belgacom, Telenet, VOO, Numericable België en Mobistar.
Tot voor kort, televisie distributie in België was vooral via de kabel, maar Belgacom TV is nu het maken van sterke winsten met zijn IPTV dienst Belgacom TV. In het Nederlands sprekende deel van Telenet geniet een bijna-monopolie op de kabel, met een meer gefragmenteerd beeld op de Waalse kant, maar de gecombineerde bedrijven opereren onder de enkele VOO merk.
Op satelliet is er de TV Vlaanderen service voor Vlaanderen en TeleSat voor de Franstalige deel van het land. Mobistar biedt een hybride dienst
KPN werkt al op de Belgische markt voor mobiele telefonie met zijn cut-prijs merk Base.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord