Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canal Digitaal verandert abonnementsstructuur en biedt cloud opname
#1
Canal Digitaal vernieuwt per 3 december de abonnementsstructuur. De huidige abonnementen krijgen nieuwe namen en worden met interactief opnemen in de cloud) uitgebreid. De ISP is begonnen met het informeren van de klanten over de geplande wijzigingen.

Voor een groot deel van de klanten komt de mogelijkheid van programma-opname in de cloud bij de bestaande abonnementen zonder extra kosten. Waar klanten wel te maken krijgen met prijsverhogingen, krijgen zij er volgens de ISP behalve de optie van opnemen in de cloud ook een breder zenderaanbod bij. Volgens Canal Digitaal gaat het om een vereenvoudiging van de abonnementsstructuur, die nu voor alle abonnees wordt gelijk getrokken.

Veranderingen in aanbod, prijs

Start HD krijgt de naam Riant. De prijs gaat per 1 januari omhoog van EUR 17,45 naar EUR 19,95 (p/m). Het zenderaanbod blijft gelijk, maar klanten kunnen vanaf 3 december 20 uur aan programma’s interactief opnemen. Deze programma’s blijven 30 dagen bewaard. Het Riant-abonnement is, in tegenstelling tot Start HD, ook voor nieuwe klanten beschikbaar.
Het Basis HD-abonnement wordt samengevoegd met het Familie HD-abonnement onder de naam Rijk. Bestaande Familie HD-abonnees blijven EUR 24,95 per maand betalen. Zonder kosten komt er de optie bij om 100 uur programma’s interactief op te nemen die tot 365 dagen na opname bekeken kunnen worden. Basis HD-abonnees gaan per maand EUR 2,00 meer betalen. Zij krijgen er naast interactief opnemen 16 zenders bij.
Het Entertainment HD-abonnement wordt Royaal. De prijs blijft gelijk op EUR 34,95 per maand en wordt uitgebreid met interactief opnemen (100 uur, terugkijken tot een jaar na opname).
De prijs van het Top HD-abonnement blijft met EUR 53,45 p/m ook gelijk.

Cloud-opname voor OTT-abonnementen

Canal Digitaal voegt aan OTT-abonnementen Vol en Bomvol de optie toe van opnemen in de cloud. Dit moet beide abonnementen interessanter maken voor cord cutters, mensen die hun traditionele tv-abonnement opzeggen.

Vol wordt EUR 2,00 p/m duurder per 1 januari: EUR 11,95. Dit is inclusief 20 uur opname en tot 30 dagen na opname terugkijken.
Prijs (EUR 14,95) en zenderaanbod van Bomvol blijven gelijk. Abonnees kunnen 100 uur programma’s opnemen en tot een jaar na opname terugkijken.
Verder zit FOX Sports niet in het Riant pakket, maar wel in Rijk.
Antwoord
#2
De enige die daar "Rijk" van wordt, is M7 zelf...
Antwoord
#3
(23-11-2019, 12:27)boulder schreef: De enige die daar "Rijk" van wordt, is M7 zelf...

en de klanten lopen weg met hun centen bij andere aanbieders....
Antwoord