Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eleven Sports haalt 'NBA Trophy' naar Kinepolis
#1
Eleven Sports haalt de 'Larry O'Brien Championship Trophy' weer naar België. De trofee die jaarlijks naar de kampioen in de NBA gaat, maakt tijdens zijn wereldtournee ook een stop in ons land.

Wie met de trofee op de foto wil, haast zich komende zondag 3 maart best naar de Kinepolis van Brussel.

Eleven Sports en Kinepolis slaan de handen in elkaar voor een totaalbeleving van de NBA in België. De komende drie weekends worden drie topaffiches uit de NBA – live en op groot scherm - in de Kinepolis van Brussel vertoond. Een unieke ervaring voor de echte NBA-fans.

Meer nog: voor de wedstrijd van nu zondag 3 maart tussen de Boston Celtics en de Houston Rockets (21.15 uur) zullen de NBA-fans die een ticket voor de wedstrijd in Kinepolis hebben gekocht, op de foto kunnen met de felbegeerde NBA-trophy.

De NBA Award of de 'Larry O'Brien Championship Trophy', werd genoemd naar Larry O’Brien, de NBA-Commissioner die tussen 1975 en 1984 de NBA leidde. Twee jaar geleden slaagde Eleven Sports er al in de trofee naar België te halen. Nu krijgen de NBA-fans opnieuw kans op een foto met de kampioenenbeker die vorig jaar door de Golden State Warriors van Steph Curry werd gewonnen.

Wie een ticket voor de wedstrijd heeft, kan zondag vanaf 20.30 uur tot 21.15 uur foto's maken met de trofee. Tickets kunnen besteld worden via

https://kinepolis.be/nl/content/nba.

Naast de Boston Celtics tegen de Houston Rockets van dit weekend, worden de komende twee weken nog twee absolute topaffiches live en op groot scherm in de Kinepolis van Brussel getoond:

- 10 maart om 20.15 uur: Indiana Pacers-Philadelphia 76ers
- 17 maart om 20.15 uur: Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#2
Misschien ook terug kinipolis tv 1en 2 zoals indi vroeger. Film en sport samen. Gat in de markt telenet en exclusief
Antwoord
#3
(02-03-2019, 20:02)natte schreef: Misschien ook terug kinipolis tv 1en 2 zoals indi vroeger. Film en sport samen. Gat in de markt telenet en exclusief

da was een flop indertijd en niet haal baar, dat ze het maar houden bij de bioscoop, al is dat ook een verliespost, er word minder en minder naar de cinema gegaan omdat zo duur is.
www.master-magic.be
www.radiosite.eu
111 DAB+ radiozenders van Belgie,Frankrijk en Nederland,mooi aantal al.
Antwoord
#4
Perfecte combinatie dus met de providers
Antwoord